BIZARNIJE NE MOŽE: Parkirao auto nasred ulice gde se IZVODE RADOVI, evo šta su radnici uradili s njim!

Autor:

Razonoda

05.11.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastala je opšta zbrka sve dok radnici nisu načinili neverovatan potez

BIZARNIJE NE MOŽE: Parkirao auto nasred ulice gde se IZVODE RADOVI, evo šta su radnici uradili s njim!

Foto: pixabay.com

Radnici iz poljskog grada Lođa morali su da izađu na ulicu i tokom ove nedelje je saniraju usled renoviranja asfalta.

Iako je grad upozorio vlasnike automobila da ih ne ostavljaju u toj ulici, jedan Poljak ili nije pročitao uputstva na kolima ili je jednostavno bio suviše bahat te je ostavio svog ljubimca nasred ulice.

Poljaci nisu želeli da glume detektive i idu po kraju pitajući komšiluk ko je vlasnik automobila. Umesto toga, prekrili su ga najlonom, osigurali a potom i zalili betonom!

Portparol gradske vlade Pavel Špehovic rekao je za interia.pl da "zabetonirani" automobil svakako privlači pažnju, "ali nema uticaja na kvalitet popravka ulice".

 

 

Objasnio je da će vlasnik automobila morati da preuzme automobil a i naplatiće mu se sve radnje koje su se dogodile oko njegovog vozila.

U tom kontekstu Poljaci govore o "zarobljenom" automobilu. Kritikuju gradsku policiju da se nije na vreme uključila u ovaj slučaj i da je kaznila samo vozača automobila.

Navodno nije pokušala da pronađe vlasnika, prvobitno po tablicama, čak ni pre nego što su na mesto stigli putari s gotovim betonom, piše klix.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading