UHAPŠEN BAHATI VOZAČ SA BRANKOVOG MOSTA: Vozio po trotoaru, u kontra smeru, prolazio na crveno - određeno mu zadržavanje!

Autor:

Hronika

23.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden u nadležno tuzilastvu dana 24.10.2023 godine.

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ SA BRANKOVOG MOSTA: Vozio po trotoaru, u kontra smeru, prolazio na crveno - određeno mu zadržavanje!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijskih službenika PS Novi Beograd i policijskih službenika SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, uhapšen je I. U. i određeno mu je zadržavanje zbog krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičeni je dana 13. oktobra ove godine u vremenu oko 00:20 časova upravljao vozilom marke "Dačia Logan", vlasništvo G. D. koji se u tom trenutku nalazio na mestu suvozača u navedenom vozilu, kojom prilikom je vozio u kontra smeru ulicom Ušće BB pored "Skate Park Ušće" a nakon toga skrenuo levo u ulicu Bulevar Mihajla Pupina u smeru ka gradu, gde se na ulasku na Brankov most popeo na trotoar.

Naime, trotoar je odvojen posebnom ogradom od kolovoza i namenjen je za kretanje pešaka. On je tom prilikom doveo u opasnost lica koja su se sklanjala sa trotoara, a zatim je nastavio kretanje, dalje ulicom Brankova ka Zelenom vencu.

Takođe, on je prošao na crveno nekoliko puta, a osim toga je i na Savskom vencu vozio u suprotnom smeru.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden u  nadležno tuzilastvu dana 24.10.2023 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading