MOTOCIKLISTA NAPAO MAJKU I DVOJE DECE I RAZBIO IM PROZOR: Ovako jaku reakciju žene nije očekivao NI U SNU

Autor:

Razonoda

09.10.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato šta je toliko isprovociralo momka na motoru, ali je on svojim ponašanjem ugrozio bezbednost dece u automobilu

MOTOCIKLISTA NAPAO MAJKU I DVOJE DECE I RAZBIO IM PROZOR: Ovako jaku reakciju žene nije očekivao NI U SNU

Foto: x/Steve Keeley

Banda tinejdžera na motociklima zakočila je nasred ulice kada je jedan od njih ušao u prepirku sa majkom dvoje dece koja je bila za volanom automobila.

Mladi bahati motociklista ne samo što se popeo na automobil u kojem je bilo dvoje male dece, već je počeo da skače po njemu sve dok nije razbio zadnje staklo.

Potom je sišao dole, ali nije očekivao da će iz vozila izleteti kao oparena Niki Bulok (23), rešena da se obračuna sa motociklistom.

Prvo je pokušao da je glavom (sa kacigom!) udari ne bi li je uplašio, a kada je video da ga se ona ne boji, počeo je da uzmiče.

 

 

Niki mu je svašta rekla u lice, a potom ga je snažno gurnula na zemlju. Motociklista je tada pokazao da je ozbiljna kukavica te je pobegao na motoru dok su sve gledali sa strane njegovi saborci.

Sat vremena kasnije motociklista je i uhapšen i biće optužen za nasilničko ponašanje, remećenje reda i mira u saobraćaju, kao i za uništavanje tuđe imovine.

- Na prvu loptu nisam htela da reagujem ali kada sam shvatila da čovek skače i razbija staklo na mom automobilu, morala sam da izađem. Bila je to instinktivna reakcija, morala sam da zaštitim svoju decu - rekla je Bulokova. 

Pritom je objasnila kako nema ništa protiv motociklista, ali da je u ovoj situaciji jednostavno izgubila kontrolu.

Okružni tužilac Lari Krasner rekao je da se prema motociklisti neće postupati olako.

- Kroz postupak ćemo vrlo energično reagovati na takvo ponašanje - rekao je Krasner za CBS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading