UŽAS KOD SJENICE: Pucali na staricu dok je čuvala stoku - METAK KOJIM JE POGOĐENA U LEĐA IZAŠAO KROZ GLAVU

Autor: alo.rs

Hronika

09.09.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miladija Kočović (77) iz planinskog sela Goševo kod Sjenice, ubijena je kod katuna dok je čuvala stoku! Ona je ubijena s leđa hicem iz puške, a kako se saznaje, metak kojim je pogođena u leđa izašao je kroz njenu glavu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Telo ubijene žene na planini Giljeva pronašao je njen suprug, koji je odmah pozvao sina, a zatim je obaveštena policija, koja je obavila uviđaj.

- Pronašli smo određene tragove koji nas mogu odvesti do ubice. Pola planine je pod policijskom blokadom. Inspektori i policajci u civilu češljaju svaki deo planine. Ovaj deo je slabo naseljen, a stočari dolaze samo tokom ispaše - kaže za "Alo!" izvor iz istrage.

Određene tragove je najverovatnije uništila kiša, ali je najveći deo dokaza poslat na analizu. Telo ubijene Miladije poslato je na obdukciju, čiji će rezultati biti poznati u najkraćem roku.

Katun ispred kojeg je pronađeno Miladijino telo udaljen je oko kilometar od prve kuće u selu.

- Ona je sama bila kod katuna, a suprug Isidor i sin bili su na drugom delu planine, gde su radili.

RepublikaFoto: pixabay.com

Komšija mi je rekao da je čuo jedan pucanj iz daljine. Nije obraćao pažnju na to, jer je mislio da je pucao lovac - kaže komšije te porodice i dodaje da je saznao da je Miladijina i Isidorova kuća bila ispreturana.

- Po selu se priča da su stvari u njihovoj kući rasturene. Čuli smo da im je neko iz kuće odneo pušku, pištolj i novac - tvrdi komšija i dodaje da su Kočovići ugledna porodica.

- Uvek su važili za vredne i poštene ljude. Oni su dobrostojeći i u selu važe za velike domaćine - kaže komšija brutalno ubijene žene. B. A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading