ŠARIĆ DOBIO NANOGICU! Brat narko bosa stigao u vilu na Dedinju, Darko na saslušanju zbog ubistva na Krfu

Autor:

Hronika

12.04.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je saslušanje Darka Šarića!

ŠARIĆ DOBIO NANOGICU! Brat narko bosa stigao u vilu na Dedinju, Darko na saslušanju zbog ubistva na Krfu

Foto: Shutterstock, E stock, Tanjug

Duško Šarić, brat osuđenog narko bosa Darka Šarića pušten je iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe. Njemu je određen kućni pritvor koji će provesti u kući na Dedinju.

Kako je nezvanično potvrđeno za "Blic", Viši sud u Beogradu prihvatio je jemstvo koje je predložio Šarić u vidu pomenute vile. Šarić se obavezao da iz kuće neće izlaziti bez dozvole suda.

Paralelno sa tim, kako je potvrđeno nezvanično za "Blic", u toku je saslušanje Darka Šarića zbog ubistva škaljaraca na Krfu.

Platio jemstvo od 800.000 evra

Kako je Republika pisala, Duško Šarić, rođeni brat Darka Šarića, bio je u zatvorskom pritvoru, a da bi služio kaznu uz nanogicu morao je da uplati jemstvo od 800.000 evra.

- Duško će iz zatvorskog pritvora u kućni otići tek kada jemstvo bude položeno u državnu kasu, a za to je potrebna čitava procedura i da sve papirološki bude pokriveno -  otkrio je izvor Republike. 

Inače, porodica Šarić je u vilama u Beogradu i Novom Sadu odmah počela da slavi i raduje se Duškovom povratku porodici, prvenstveno deci i supruzi.

- Od trenutka kad je sudija objavio da usvajaju jemstvo za njegov izlazak,  Duškovoj ženi, sestri, a i čitavoj porodici Duška Šarića stižu čestitke. I advokati koji su izdejstvovali da on izađe iz pritvora su pozvani da nazdrave za uspeh sa porodicom Šarić. Poziv važi i za advokata Dejana Lazarevića koji je optužen sa ovom grupom - kazao je izvor Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading