LOKOMOTIVA UDARILA ŽENU NA BICIKLU! Teška nesreća kod Rume!

Autor:

Hronika

10.04.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj nesreći, žena je zadobila lakše telesne povrede i van životne opasnosti je prevezena u bolnicu.

LOKOMOTIVA UDARILA ŽENU NA BICIKLU! Teška nesreća kod Rume!

Foto: Shutterstok

Večeras u 19.45 časova, na delu pruge Šabac - Ruma, u stanici Klenak, na putnom prelazu obezbeđenom polubranicima, lokomotiva koja je saobraćala sama, udarila je ženu na biciklu, dok je pokušavala da pređe prugu, na kojoj su polubranici bili spušteni.

U ovoj nesreći, žena je zadobila lakše telesne povrede i van životne opasnosti je prevezena u bolnicu.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP – a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije" i „Srbija Kargo" za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće.

Železničke kompanije „Srbija Kargo" i „Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Nezgode na pružnim prelazima se retko dešavaju, ali kada se dese, u više od 30 odsto slučajeva završavaju se smrtnim ishodom, zato savetujemo odgovorno ponašanje u saobraćaju. Kako kažu stručnjaci, kada se ovakve nesreće dese, uglavnomje uzrok nedisciplina u saobraćaju.  

„Infrastruktura železnice Srbije“ napravila je aplikaciju „Pružni prelazi“, koja korisnicima pruža potpune  informacije o svim pružnim prelazima u Srbiji i na taj način putovanje čini bezbednijim. Aplikacija je pripremljena za Android mobilne uređaje i može se besplatno i jednostavno preuzeti sa Gugl pleja ili sa linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ppizs.pruzniprelazi&hl=en_US

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Буђави сис

11.04.2024 07:59

Шта је та будала претпостављам и пијана радила са бициклом на прузи