DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Za sve je kriva Biljana Dragojević, pobednik "Zadruge" uputio ŠOK PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" šalom napravio pometnju na društenim mrežama!

DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Za sve je kriva Biljana Dragojević, pobednik "Zadruge" uputio ŠOK PORUKU! (FOTO)

Foto: shutterstock, youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević pobednik rijalitija "Zadruga 5", koji je u toj sezoni okončao svoj brak sa Dalilom Dragojević, oduševljava javnost svojim bliskim odnosom sa majkom Biljanom Dragojević. Nakon godina razdvojenosti, Dejan i Bilja su se ponovo zbližili, ali iznenada se pojavio snimak koji je izazvao veliku pažnju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, Jovana Stojanović i Biljana Dragojević

Naime, Dejan je objavio kako njegova majka Biljana sređuje kosu njegovoj izabranici Jovani Stojanović, uz šta je dodao šaljiv opis koji je nasmejao sve njegove pratioce.

- Jovana je trenutno u Urgentnom, mama je slučajno pustila vrelu vodu. Ova glava mnogo priča odsecite je - napisao je pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Dejan Dragojević usnimio majku Biljanu i devojku Jovanu u frizerskom salonu

Poznato je da su Biljana i Jovana u odličnim odnosima, što Dejan jako često deli na svojim društvenim mrežama. Jovana sve prazike i bitne trenutke porodice Dragojević provodi sa njima i jasno je da je ovo snajka koju su do sad najbolje prihvatili i da se stopila sa porodicom. 

Podsećanja radi, Dragojević se jednom prilikom osvrnuo i na svoje bivše ljubavi, pa priznao da je, kako se nada, završio sa zaljubljivanjem.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dejan Dragojević

- Nijednoj bivšoj se ne bih vratio! Radije bih donirao organe, nego da se vraćam na ta prokleta mesta (smeh). Nijednom mi srce nije bilo slomljeno. Bilo je načeto da se slomi, ali nijednom nisam dozvolio da se to desi. Sada me vidite samo srećnog, nasmejanog i zaljubljenog. Nadam se da je ovo kraj što se tiče zaljubljivanja - zaključio je Dejan tada u emisiji "Lično sa". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading