POZNAT UZROK SMRTI BRATA DANKINOG UBICE: Evo od čega je umro Dalibor Dragijević!

Autor:

Hronika

07.04.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Dragijević je uhapšen juče, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

POZNAT UZROK SMRTI BRATA DANKINOG UBICE: Evo od čega je umro Dalibor Dragijević!

Foto: Facebook

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u 03.10 Policijskoj upravi u Boru.

Kako se nezvanično saznaje, brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić je preminuo od posledica infarkta, prenose Novosti.

Dalibor Dragijević je uhapšen juče, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

- Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - navodi se u saopštenju MUP-a.

Da podsetimo, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je ubio dvogodišnju Danku Ilić golim rukama, policija se sada bavi novom dilemom - gde se nalazi telo devojčice. Dragijević je tvrdio na saslušanju u tužilaštvu da ne zna tačnu lokaciju tela, ali je optužio svog oca i brata da su mu pomogli da se reši tela.

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

Dejan Dragijević je priznao da je zadavio Danku Ilić tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje je trajalo više od dva sata. On je takođe izjavio da su mu otac i brat pomogli da skloni telo sa deponije, ali nije dao precizne informacije o mestu gde je telo konačno sklonjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Neso

07.04.2024 18:47

Za ovakve monstrume, ne treba imati milosti.

Odgovori 42 15
Number

08.04.2024 11:11

Dobro preminuo orirodnom smrću. Ali gde je telo? Citiram pasus pomogli mu brat i otac da se premesti telo ali ne zna lokaciju??????

Odgovori 12 13
Užas!

08.04.2024 14:17

Strašna misao mi se pojavila od trenutka kada telo nije nadjeno nazalost ni na deponiji prvog, ni na drugim mestima drugog dana: monstrumi su unistili telo!

Odgovori 27 20