"DA SU JOJ UBICE UKAZALE POMOĆ, BILA BI ŽIVA" Tintor: Ako udarite dete brzinom od 20km/h - NE DOLAZI DO MOMENTALNE SMRTI!

Autor:

Hronika

05.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon desetodnevne potrage, stigla je jeziva vest da je Danka Ilić ubijena, a osumnjičeni su pokazali bezdušnost i svirepost.

"DA SU JOJ UBICE UKAZALE POMOĆ, BILA BI ŽIVA" Tintor: Ako udarite dete brzinom od 20km/h - NE DOLAZI DO MOMENTALNE SMRTI!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Facebook

Advokat Jugoslav Tintor izneo je svoje mišljenje o tragičnom slučaju ubistva male Danke Ilić iz Bora, ističući da brzina od 20 km/h nije dovoljna da uzrokuje momentalnu smrt deteta. On je naglasio da je ovo nešto što se u praksi zna, te da bi devojčica verovatno preživela da su joj osumnjičeni pružili pomoć nakon što su je udarili automobilom.

Otkriveni jezivi detalji zločina

Nakon desetodnevne potrage, stigla je jeziva vest da je Danka Ilić ubijena, a osumnjičeni su pokazali bezdušnost i svirepost. Devojčicu su udarili automobilom marke "Fijat Panda" pri brzini od 20 km/h, a umesto da joj pruže pomoć, svirepo su je bacili na zadnje sedište prepuno alata i telo odvezli na divlju deponiju.

Dodatno, osumnjičeni su krili povređenu devojčicu u gepeku automobila sve dok njen otac nije obavešten o njenoj sudbini.


Sumnja se da je dete ugušeno nakon nesreće

Prema informacijama koje su preneli mediji, jedan od osumnjičenih je navodno nakon nesreće izašao iz kola i golim rukama ugušio dete. Advokat Tintor ističe da, ukoliko se ovaj navod pokaže tačnim, osumnjičenima preti krivično delo ubistva deteta za koje je zaprećena doživotna robija. Naglasio je da je neophodna obdukcija tela kako bi se utvrdilo da li je do smrti došlo usled ugušenja.

Neophodnost pronalaska tela

Advokat Tintor ističe da je pronalazak tela devojčice ključan za dalji tok postupka, jer bi veštak sudske medicine mogao da pruži dodatne odgovore koji bi rasvetlili ovu tragediju kako u sudskomedicinskom, tako i u krivično-pravnom smislu. S obzirom na trenutnu situaciju, pronalazak tela Danka Ilić je neophodan kako bi se postupak dodatno rasvetlio.

Ovaj tragičan događaj je šokirao Srbiju i region, a detalji zločina izazivaju jezivu zgražanost javnosti. Dok se istraga nastavlja, šira zajednica sa strepnjom očekuje pravdu za malu Danku Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading