U DOMU JANJUŠEVIĆ OSVANULA SLIKA UBIJENE DANKE ILIĆ: Potresna scena KIDA DUŠU, nakon Mihailovog samoubistva, OVA tragedija ih dotukla!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Janjušević se oprostio od male Danke Ilić!

U DOMU JANJUŠEVIĆ OSVANULA SLIKA UBIJENE DANKE ILIĆ: Potresna scena KIDA DUŠU, nakon Mihailovog samoubistva, OVA tragedija ih dotukla!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Ceo region juče je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Od ubijene Danke opraštaju se mnoge poznate ličnosti, a sada se oglasio brat Marka Janjuševića Janjuša, Boris Janjuš.

Naime, na Instagram profilu Boris je objavio fotografiju male Danke i oprostio se od nje. Boris je stavio emotikon slomljenog srca i belog goluba.

Republika

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević se oprostio od Danke Ilić

Podsetimo, Janjuševići su izgubili nedavno Mihaila Janjuševića, od čega se još uvek nisu oporavili, a ova tragedija ih je dotukla još više. Marko Janjušević Janjuš se po povratku u rijaliti ,,Elita" nakon sahrana rođenog brata vrlo često prisećao Mihaila i žalio za njim. 

Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Verovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju, tu je i veliko nedostajanje - rekao je Janjuš, koji je i u sobi za izolaciju lepio slike svog pokojnog brata Mihaila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rada

06.04.2024 22:07

sr.nje kroz gusto granje zasto familiju koja je u crno zavijena publikuje nicim izazvan.