ŠA DIVLJA PO ELITI, LOMI SVE PRED SOBOM: Totalno sišao sa uma, pa ZAPENIO od besa!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi!

ŠA DIVLJA PO ELITI, LOMI SVE PRED SOBOM: Totalno sišao sa uma, pa ZAPENIO od besa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Nenad Aleksić Ša doživeo je pomračenje, te se zaleteo na Žanu Milinković Đorđević Omnia. U jednom trenutku Nenad je čuo Žanin komentar, zbog čega je ušao u crveno i krenuo da urla na nju. 

Žana je podržala izjavu Lepog Miće, koji je pokušavao da opravda Mionu Jovanović, što se Nenadu nije svidelo. Reper se zaleteo nju i počeo da urla iz petnih žila, a kako nije uspeo da zadrži i obuzda svoj bes i animozitet prema Mići, pa ga je iskalio na Žani, on je skinuo bubicu i bacio. 

Ša je potom izleteo iz Bele kuće napolje da se smiri, praveći scenu pred svima, dok su mnogi takmičari optužili Žanu da je namerno iznervirala repera. 

- Šta s*reš ti? Mene boli k*rac za njega! Boli me k*rac! J*bao te Bebica u usta! - urlao je Ša iz petnih žila, bacajući bubicu, te je pobegao iz Bele kuće. 

- Pa je l' vi mislite da ja ćutim bezveze? Pa vi ga ovde razludite svojim rečima - zaurlala je Jovana Tomić Matora. 

Podsetimo, Žana je u više navrata jedina znala da kada se Ša iznervira i odlepi, krene za njim da ga smiri. Tokom svađa sa Mionom, uglavnom bi držala njegovu stranu priče. Međutim, reperu se očigledno ne sviđa kada njegov prijatelj ima drugačije mišljenje i iznese ga javno. 

Ostaje nam da vidimo da li će se Ša i Žana pomiriti ili je došlo do totalnog pucanja njihovog prijateljstva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading