STANISLAV IZBEZUMLJEN! Ša mu PRIZNAO ISTINU o odnosu sa Mionom, ovaj DETALJ nije znao - SVE ĆE SE SAD PROMENITI!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio istinu o odnosu sa Mionom Jovanović!

STANISLAV IZBEZUMLJEN! Ša mu PRIZNAO ISTINU o odnosu sa Mionom, ovaj DETALJ nije znao - SVE ĆE SE SAD PROMENITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom jučerašnje debate došlo je do sukoba Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović zbog njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. U jednom trenutku za crnim stolom je ustao Nenad Aleksić, kako bi raskrinkao Mionu, jer je uočio velike greške u njenom izlaganju. 

Dok je Miona Jovanović pokušavala da se ,,opere" od odnosa sa Stanislavom, njen sadašnji dečko je otkrio detalj o razgovoru sa Markom Đedovićem, koji otkriva istinu o odnosu pre nego što su ušli u romansu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Zamisli kako je onda, ono sve opravdano, mogu da kažem da sam za sve bio u pravu, za sve što sam govorio. Lagala si me sve vreme da imaš emocije prema bivšem dečku, što sam ja tvrdio. Evo da pitam Marka, ja kao ja, sedeo sam sa tobom, ležao sam pored tebe, kog trenutka sam se odlučio da uđem u odnos sa Mionom, da li kada sam bio čist sa emocijama ili o emocijama prema toj osobi? Imao sam nula emocija prema toj osobi! - rekao je Nenad Aleksić Ša, što je Đedović potvrdio. 

- Ovo sve što priča o meni, priča da bi sebe opravdala, to je jedina istina! Vidite kako priča, je l' ti imaš emocije prema meni? Vraćaš neke priče koje nemaju veze sa vezom - matirao je Stanislav bivšu devojku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Nenad je  prva osoba koja mi je rekla da ne ćutim, da kažem šta imam. Kažem, meni je bilo bitno da kažem šta i kako. Ja sam nekim osobama ovde, dok nisam ušla u vezu sa Nenadom, da su me neke stvari mučile, u krevetu, u šetnji, na zidiću... Takva je situacija bila, da su me neke stvari mučile. Od sad, evo, ne zanima me. Nema poente dokazivati! Ja sam imala tu potrebu da ispričam, dovoljno je, završeno je! Da mi je bilo dobro, ne bih uradila šta sam uradila. Za Novu godinu, kada sam vagala, kada su moji došli, meni se svideo Nenad, ja sam mislila da sam se istripovala, ja sam u tom nekom periodu ušli u vezu. Došli su moji sa informacijom da to nije tako, da je Stanislav tu, da se povučem iz odnosa, da izađem iz kreveta, sram me bilo, on je zauzet... Rekli su me da me Stanislav čeka, da mi je Ša vređao porodicu... Ja sam Stanislava volela i nije mi bilo svejedno kada su mi moji to rekli, pitala sam se da li sam luda, pa sam gledala realnost, ali me onda povuče šta se dešava napolju, ja sam Nenada zamolila da me ostavi na par dana, da razmislim šta i kako - pravdala se Miona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
realno

03.04.2024 10:35

Miona je 4 meseca pricala sve najlepse o Stanislavu bila fina sve dok nije dva puta podignuta za izbavicivanje onda naglo ide muvanje sa Sha a sada vadjenje kako je ostavila Stanislava jer njoj nesto nije bilo jasno a i dopisivao se sa nekom pre nego sto je pocela da zivi kod njega a i nije hteo da otpusti trenerku i cistacicu stvarno ozbiljni razlozi da ga prevari sa mucenim ,,deckicem,, Shabanom. Miona je glupa kao tocak, zeznula se debelo a ne sme da prizna. Maja kao i uvek dezurna krevetuša.