ALEKSIĆ BRANI SVOG SINA OD SNAJKE: Kiza udario žestoko na Mionu, ima samo JEDNU ŽELJU za Ša!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperov otac se hitno oglasio nakon nove drame Mione i Ša!

ALEKSIĆ BRANI SVOG SINA OD SNAJKE: Kiza udario žestoko na Mionu, ima samo JEDNU ŽELJU za Ša!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Odnos pevačice Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša je nikad turbulentniji. Žestoki sukobi postali su im svakodnevnica, a sada se oglasio i reperov otac, Zoran Aleksić, koji je otkrio šta misli o vezi svog sina.

Zoran je prokomentarisao da li će veza Mione i Ša postati mirnija sada kada je Maja Marinković uplovila u odnos sa Stanislavom Krofakom Panterom

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša

- Nisam pametan! Zbog čega Miona za crnim stolom izlazi tako da podgreva sumnju, da još gaji emocije prema bivšem? Nenad je tu jasan, on voli Mionu, ali ni njemu nije jasno Mionino komentarisanje. Bliži se Nenadov rođendan i voleo bih da ga vidim veselog i srećnog, zasluzuje on to -  kratko je rekao Kiza za "Pink.rs", pa dodao:

- Svi me osudite da samo branim svog sina, on jeste ishitren, ali niko neće da prizna da on ne dira prvi nikoga, da se ne petlja u tuđe veze, da Mionu pazi i štiti čak i kada nije u pravu. Kada ga neko konstantno provocira, on zna da uzvrati. Nenad je dobra i plemenita duša, strah me je da opet ne bude povređen - zaključio je stariji Aleksić.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Ša i njegov otac Kiza

Ša je danas postavio Mioni nove uslove. Naime, on joj je rekao da u "spoljnom svetu" neće dozvoliti da ona izlazi i opija se sa drugaricama.

- Ako ja steknem poverenje i vidim da ne laže, ne maže, onda sve može. Ako mi pokažeš da me voliš i da me poštuješ, sve može. Penji se na luster ako hoćeš. Prvo da steknemo poverenje pa onda može sve - govorio je Ša.

- Ja jesam k*njator, ali nikad nisam izašao iz kuće za devojkom. Nikad je nisam pratio, nerviram se sam sa sobom u stanu. Puštao i verovao - dadao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading