"TEŠKO NJIMA KAD BUDU IZDRŽAVALI KAZNU"! Toma Fila o tome šta čeka ubice male Danke: Ako budu osuđeni, dobiće maksimalne kazne zatvora!

Autor: Anđela Đokić

Hronika

04.04.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Fila rekao kakvu kaznu mogu da očekuju ubice male Danke Ilić.

"TEŠKO NJIMA KAD BUDU IZDRŽAVALI KAZNU"! Toma Fila o tome šta čeka ubice male Danke: Ako budu osuđeni, dobiće maksimalne kazne zatvora!

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B, Društvene mreže

Advokat Toma Fila oglasio se za Republiku i govorio o tome kakvu kaznu bi mogle da očekuju ubice male Danke Ilić (2) iz Bora.

Posle deset dana traganja za dvogodišnjom Dankom Ilić, javnost je saznala tragičan ishod zbog kog cela Srbija plače.


Svoje viđenje ove situacije objasnio je uvaženi advokat Toma Fila.

- Ja nemam nameru da komentarišem pre nego što čujem Bratislava Gašića. Jer on je uspeo da otkrije ono što je za mene bilo možda i nemoguće - rekao je Fila.

Advokat je dodao i svoja predviđanja koja čekaju počinioce ovog zločina.

- Ja mislim da će oni dobiti kaznu na izdržavanju kazne. Obojica, to je strašno što su uradili. Ako su to uradili, dok ne budu pravosnažno osuđeni za to, onda je uvek ako. Ako oni budu osuđeni za to što su uradili, dobiće maksimume, naravno. Teško njima kada budu izdržavali kaznu - dodao je advokat. 

Podsetimo, prema saznanjima Republike, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić,  dva počinioca Dejan Dragijević i Srđan Janković su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ".

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom.

Podsećamo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je redakcija Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading