ŽANDARMERIJA, PSI TRAGAČI I DRONOVI - KUĆA UBICE DANKE ILIĆ POD OPSADOM! I dalje se traga za telom ubijene devojčice! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je pretraživana deponija gde se sumnjalo da je bačeno telo, a sada dronovi nadleću kuću ubice, trenutno se pretražuje ova oblast.

ŽANDARMERIJA, PSI TRAGAČI I DRONOVI - KUĆA UBICE DANKE ILIĆ POD OPSADOM! I dalje se traga za telom ubijene devojčice! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika, Društvene mreže

Veliki broj pripadnika Žandarmerije stigao je ispred kuće ubice Danke Ilić Srđana Jankovića (50) iz sela Luka, gde se trenutno vrši opsežna pregtraga, koja uključuje i pse tragače, kao i dronove koji nadleću oblast u koju je smeštena kuća.

Cela ta oblast nalazi se pod opsadom, budući da telo male Danke još uvek nije pronađeno.

Ekipe su i na deponiji, iznad koje je takođe podignut dron, jer se prvobitno sumnjalo na to da je telo ubijene devojčice bačeno baš tu.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Kako saznajemo, devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i tvrdili da su ga bacili na deponiju. Sumnja se da je devojčica bila živa, a oni pijani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading