REPUBLIKA NA LICU MESTA! DEDI DANKE ILIĆ POZLILO ISPRED POLICIJE!

Autor:

Hronika

04.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se nalazi u policiji.

REPUBLIKA NA LICU MESTA! DEDI DANKE ILIĆ POZLILO ISPRED POLICIJE!

Foto: instagram

Ekipa portala Republika nalazi se u Banjskom polju gde pratimo sva dešavanja iz minuta u minut. 

Kako nam javljaju sa terena, dedi ubijene Danke Ilić je pozlilo ispred policije. 

PODSEĆANJE

Dvojica radnika Vodovoda koji su ubili malu Danku u trenutku kada su je udarili kolima bili su teško pijani u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su priznali ubistvo Danke, su inače vodoinstalateri koji ugrađuju vodomere. Kobnog dana kada je dete ubijeno, pošli su na teren, a dete je udarteno službenim vozilom "fijat punto".

Ono što posebno užasava jeste činjenica da su tokom potrage za nestalom Dankom Ilić, i sami radnici JKP, uključujući i brata Dejana Dragijevića, koji isto radi u ovom preduzeću, kao instalater na mrežama, piše Blic.

Kako saznaje Republika, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ".

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom.

Podsećamo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading