VRAČARE OPSEDAJU RODITELJE MALE DANKE! Dete im ubijeno, a one GATAJU: ''Ne možemo da živimo od njih!''

Autor:

Hronika

15.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Danke Ilić prolaze kroz agoniju.

VRAČARE OPSEDAJU RODITELJE MALE DANKE! Dete im ubijeno, a one GATAJU: ''Ne možemo da živimo od njih!''

Foto: MUP, drustvene mreze

Majku i oca devojčice Danke Ilić koje nema od 26. marta, a za koju se sumnja da je ubijena tako što je prvo udarena kolima, a potom udavljena, neprestano kontaktiraju navodno vidoviti ljudi.

Uglavnom su to ženske osobe koje tvde da imaju viziju i da su se sa Dankom desile najrazličitije stvari. Gledaju u budućnost preko različitih pomagala.

Neki od njih i dalje tvrde da je devojčica živa, a Ivana i Miloš njeni roditelji su očajni na svu muku zbog komentara koje dobijaju na društvenim mrežama.

- Milos je očajan i rekao je mom bratu: " Ovo je pakao, ne možemo da živimo od njih. Ne znamo za sebe nema nam deteta, a oni gataju a da ih niko ne pita -  otkriva sagovornica Republike iz Bora.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo male Danke su Srđan Janković i Dejan Dragijević, zaposleni u JKP ''Vodovod'' Bor koji su je najpre službenim vozilom udarili, a onda onesešćenu devojčicu stavili u automobil preko alata.

Dejan je priznao da je devojčicu kada se probudila davio dok nije prestala da diše, a onda zajedno sa Jankovićem njeno telo bacio na deponiju. Kako je dalje rekao, dva dana kasnije je premestio telo devojčice i to uz pomoć oca Radosava i brata Dalibora koji je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u pritvoru.

Njegova majka Svetlana Dragijević sutra će biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru o okolnostima slučaja.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading