DANKINOG TELA NEMA NI U SUMRAKOVCU? Nastavlja se potraga, šahtevi i bunari pod lupom!

Autor:

Hronika

13.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nema traga od male Danke Ilić.

DANKINOG TELA NEMA NI U SUMRAKOVCU? Nastavlja se potraga, šahtevi i bunari pod lupom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Iako je prošlo gotovo tri nedelje od kada je poslednji put viđena, telo male Danke Ilić (2) iz Bora još uvek nije pronađeno, uprkos intenzivnim naporima pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, vatrogasaca i spasilačkih timova.

Teško pristupačan teren u potrazi za tragovima

Danas je selo Sumrakovac bilo pod lupom pretrage, udaljeno 13 kilometara od Zlota, iz kojeg je osumnjičeni Dejan Dragijević (50) zajedno sa Srđanom Jankovićem (50) koji se sumnjiče za smrt devojčice. U ovom delu Srbije, putevi za poljoprivrednu mehanizaciju bez asfalta, sa tucanikom i opasnim šibljem čine teren veoma nepristupačnim, otežavajući potragu za malom Dankom.


Osumnjičeni radili u borskom JKP "Vodovod"

Ruta pretrage obuhvatila je i bunare, šahte, rezervoare, kao i korito Zlotske reke, s obzirom da se veruje da osumnjičeni dobro poznaju ove lokacije zbog svog rada u borskom JKP "Vodovod".

Sablasna tišina nakon sahrane Dalibora Dragijevića

Posle sahrane Dalibora Dragijevića (40), brata osumnjičenog Dejana, u Zlotu je zavladala sablasna tišina, a meštani su se povukli u svoje domove. Jedina osoba koja je bila vidljiva u selu bila je majka osumnjičenih, Svetlana Dragijević, koja bi mogla da bude jedan od ključnih svedoka u tužilaštvu.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora, devojčica koja nije napunila ni dve godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad detetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni su radnici JKP "Vodovod" iz Bora Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Oni su u policiji priznali zločin, ali u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru odbranu je izneo samo Dejan.

I jednom i drugom po odluci suda određen je pritvor do 30 dana.

Telo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading