"ŽELIM DA SKINEM LJAGU SA PORODICE" Deda Danke Ilić i dalje veruje da mu je UNUKA ŽIVA: Nijednog traga nema...

Autor:

Hronika

13.04.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je, očima punim suza, otkrio da u njemu i dalje tinja neka iskra da je Danka živa, jer traga telu njegove dvogodišnje unuke i dalje nema.

"ŽELIM DA SKINEM LJAGU SA PORODICE" Deda Danke Ilić i dalje veruje da mu je UNUKA ŽIVA: Nijednog traga nema...

Foto: facebook

Milan, deda ubijene Danke Ilic (2) i otac Miloša Ilića otvorio je dušu medijima u Boru i potvrdio da ce se porodica zvanično oglasiti onda kada se istraga privede kraju.

On je, očima punim suza, otkrio da u njemu i dalje tinja neka iskra da je Danka živa, jer traga telu njegove dvogodišnje unuke i dalje nema.

- Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema - kaze Milan. Dankin deda dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobijaju sve informacije koje su važne za istragu.

- Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima - napomenuo je.

Ipak, ovom čoveku čija porodica je doživela veliku tragediju, nije lako. I dalje se na ulici susreću sa raznim komentarima koji su izuzetno neprijatni za sve njih.

- Mene ovde svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove dece, ali o tome ćemo tek pričati - navodi sagovornik.

Dok porodica Ilić sa zebnjom i nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju o telu malene Danke, pažnja medija poslednjih dana bila je usmerena na selo Zlot.

Komentari, koje su čuli spletom okolnosti na televiziji od porodice osumnjičenog Dejana bili su im gorki.

Otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru

Sagovornik beogradskog medija na kraju je otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Dankina majka na pregledima zbog trudnoće koju vodi.

Podsećamo, Danka Ilić iz Bora, devojčica koja nije napunila ni dve godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad detetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni Srđan J. (50) i Dejan D. (50).

Telo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading