POZNATO STANJE UČENIKA, NASTAVNICE I UČITELJICE: Na njih pao video bim u Nišu!

Autor:

Hronika

31.03.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi povređeni su svesni, orijentisani i komunikativni, što je ohrabrujuća vest u ovoj teškoj situaciji.

POZNATO STANJE UČENIKA, NASTAVNICE I UČITELJICE: Na njih pao video bim u Nišu!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Svečano otvaranje mini fudbalskog terena u Osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi" u Nišu završilo se tragično kada je došlo do pada video bima, koji je povredio tri dečaka, učiteljicu i nastavnicu.

Prema informacijama iz Urgentnog kliničkog centra Niš, dvanaestogodišnji dečak M.I (12) je zadobio povredu glave i lakta, te je trenutno pod nadzorom pedijatra i neurohirurga. Srećom, dečak T.R. (11) i P. L. (11) su prošli sa manjim povredama glave i vrata, nakon čega su pušteni kući uz savet lekara.

 - Dečak T.R. (11) srećom ima samo površnu povredu glave i vrata i on je nakon dijagnostike otpušten kući uz savet lekara. Takoće i P. L. (11) je posle dijagnostike otpušten kući - kažu u UKC Niš.

Stanje povređenih osoba

Učiteljicu M. S. (27) trenutno pregledaju doktori, dok je nastavnica G. R. prošla pregled kod ortopeda i grudnog hirurga, nakon čega je takođe puštena kući uz savet lekara. Svi povređeni su svesni, orijentisani i komunikativni, što je ohrabrujuća vest u ovoj teškoj situaciji.

Reakcija javnih službi

U Policijskoj upravi u Nišu potvrđeno je da je povređeno pet osoba i da se intenzivno radi na rešavanju ovog slučaja, dok je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu obavešteno o celokupnoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading