VIDEO BIM PAO NA DECU I NASTAVNIKE U ŠKOLI U NIŠU: Stravična nesreća

Autor:

Vesti

31.03.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči svečanog otvaranja mini fudbalskog terena u OŠ "Kralj Petar Prvi" u Nišu, tri dečaka, učiteljica i nastavnica povređeni su kada je pao video bim, piše glasjuga.rs.

VIDEO BIM PAO NA DECU I NASTAVNIKE U ŠKOLI U NIŠU: Stravična nesreća

Foto: Shutterstock


Uoči svečanog otvaranja mini fudbalskog terena u OŠ "Kralj Petar Prvi" u Nišu, došlo je do nezgode koja je rezultirala povređivanjem tri dečaka, učiteljice i nastavnice. Nesreća se dogodila kada je pao video bim, što je izazvalo povrede kod prisutnih. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla decu u Urgentni centar, dok je policija takođe intervenisala na licu mesta.


Prema informacijama iz UKC Niš, dvanaestogodišnji dečak je primio medicinsku negu od strane dečijeg i neurohirurga zbog povrede glave. Zbog povrede lakta, prebačen je na odeljenje dečije hirurgije po preporuci lekara. S druge strane, jedanaestogodišnji dečak je zadobio površne povrede glave i vrata, nakon čega je otpušten kući nakon dijagnostičkih procedura i saveta lekara.

 

"Zbog povrede lakta, prebačen je na odeljenje dečije hirurgije po preporuci lekara", rekli su Glasu juga.


Učiteljica M. S. (27) je u procesu dijagnostike, dok je nastavnica G. R. nakon pregleda ortopeda i grudnog hirurga takođe otpuštena kući uz savete lekara. Svi povređeni su svesni, orijentisani i komunikativni, što je ohrabrujuća vest u ovakvoj situaciji.

Ova nezgoda je sigurno izazvala zabrinutost među roditeljima i širom zajednicom, ali brza reakcija hitne pomoći i medicinskog osoblja je umanjila ozbiljnost povreda i pružila neophodnu negu povređenima. Nadamo se da će se svi brzo oporaviti od ovog traumatičnog događaja i da će se sprovesti sve neophodne mere kako bi se slične situacije u budućnosti sprečile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading