KOSTA KECMANOVIĆ HOĆE DA SE ISPOVEDI! Dečak-ubica traži razgovor sa SVEŠTENIKOM i ima POSEBAN ZAHTEV!

Autor:

Hronika

13.03.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni monstrum želi da se ispovedi svešteniku u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

KOSTA KECMANOVIĆ HOĆE DA SE ISPOVEDI! Dečak-ubica traži razgovor sa SVEŠTENIKOM i ima POSEBAN ZAHTEV!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović (14), već deset meseci je na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, tačnije, od 3. maja prošle godine kada je izvršio stravičan masakr u školi koju je i sam pohađao ''Vladislav Ribnikar''.

Poznato je da za sve ove mesece Kosta nije pokazao trunku kajanja, niti je zažalio zbog onoga što je učinio, a ono što dodatno frustrira javnost jeste činjenica da Kosta isključivo misli na sebe i svoje potrebe, te svakodnevno ima nove prohteve koji šokiraju lekare i medicinsko osoblje.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Međutim, ono što je sada tražio, iznenadilo je sve.

- Kosta je tražio da mu se dovede sveštenik. Svi su zanemeli kada su čuli šta želi. Imao je poseban uslov, a to je da mu dođe sveštenik kog ne poznaje, traži da ragovara sa njim. I dalje je hirovit, i samo nešto traži, da bi tražio. Uporan je u toj nameri, sedi na krevetu i ponavlja kako želi da mu se dovede sveštenik. Možda hoće konačno da kaže nešto o masakru, a ako kaže svešteniku zna da on ne sme nikome da kaže. Ne znam šta više da kažem, svi smo u šoku - priča nezvanično izvor za Republiku.

Podsetimo, Kostin otac Vladimir Kecmanović je tri meseca nakon što je njegov sin ubio nedužnu decu i čuvara škole, u toku noći u zatvoru imao posetu sveštenika kom se ispovedio.

- U posetu mu je došao otac Gligorije Marković i Kecmanović je s njim razgovarao otprilike tri sata. Pričao je o svojim greškama koje je pravio u odgajanju Koste, o poslu, kao i o svojim osećanjima nakon masakra koji je počinio njegov sin. Takođe, spominjao je i suprugu Miljanu - ispričao je dobro upućen izvor.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića

- Čovek je oduvek verovao u boga, ali nije to bilo toliko izraženo. Nije se ispovedao niti je stalno posećivao crkvu i upravo zato je sve iznenadio njegov zahtev jer se sad, nakon svega, okrenuo bogu i molitvi. Verovatno u tome vidi spas i tu pronalazi neku vrstu mira - istakao je naš sagovornik tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Milutin

13.03.2024 11:30

Oni misle da će im crkva pomoći!? I ja sam molio crkvu za pomoć da mi se nađe devojka, ali nisu mi pomogli, oni samo gledaju svoja posla. Da je Patrijarh Pavle ostao živ do sada i on bi posebno bio šokiran!

Odgovori 9 35
Kris

13.03.2024 14:36

@Milutin - Milutin Nije Bog tu da ispunjava tvoje bolesne želje, nego da ti pomogne da postaneš čist kako bi sa Njim večno živeo u zajednici.

Odgovori 38 7
Smyrna

13.03.2024 11:47

Коста је специјализован за скривање својих савесних осећања, чак и ако их не показује људима.

Odgovori 8 15
Joja

13.03.2024 17:06

@Smyrna - Djubre nema savest. Manipulise.

Odgovori 18 12