NJOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ ISPALIO METAK U POTILJAK! Ubijena devojčica je žudela za Srbijom, a onda ju je monstrum IZREŠETAO!

Autor:

Hronika

15.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adriana Dukić ubijena je 3. maja u masakru u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'', a Kosta je u nju pucao čak pet puta.

NJOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ ISPALIO METAK U POTILJAK! Ubijena devojčica je žudela za Srbijom, a onda ju je monstrum IZREŠETAO!

Foto: facebook

Juče je nastavljen parnični postupak protiv roditelja dečaka-ubice Koste Kecmanovića, Vladimira i Miljane Kecmanović, ali i protiv samog krvnika koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' 3. maja, kada je usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Postupak je pokrenutu po privatnoj tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić sa kojom je dečak išao u odeljenje.

Pored Adrianinih roditelja Daneta i Biljane Dukić, kao podrška su bili i roditelji druge ubijene dece, porodice Ašović, Anđelković, Martinović i sestra Dragana Vlahovića.

Četrnaestogodišnja Adriana je pogođena pet puta, od toga je jedan metak pogodio u potiljak, a njen otac Dane Dukić govorio je o danu kada se život iz korena promenio za njihovu porodicu i kada su izgubili svoju najstariju ćerku.

- Moja Adriana je pogođena sa pet metaka. Jedan je pogodio u potiljak , a četiri u telo. Telefon joj je nađen razlupan verovatno  je htela da me pozove kad je zapucao. Sve joj je natopljeno krvlju, osim pernice koja je ostala na stolu.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Ubijena Adriana Dukić

Roditelji ubijene devojčice sebe krive što njihova ćerka više nije živa. Otac zato što je doneo odluku da se petočlana porodica 2020. godine vrati iz Francuske gde su živeli i gde su im sva deca rođena, a majka zato što nije ispunila ćerkinu želju da tog dana ne ide u školu jer nije sve naučila za kontrolni iz matematike koji je bio tog dana, a koji nažalost, nije ni dočekala.

- Adriana je volela Srbiju mnogo. Mi smo ovde sve ljude doživljavali kao rod time mi je još teže što se masakr decio ovde. Ovo doživljavam kao da ju je brat ubio - rekla je nesrećna majka.

Paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja. U drugom postupku, tužbu su podneli ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Parnični postupak porodice Dukić je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Roditelj

22.02.2024 06:57

Roditelji KOste Kecmanović moraju da budu svesni da su riditelji ubice i da pokažu narem oni empatiju prema ubijenoj deci i njihovim roditeljima! Da li su uputili telegrame saučešća porodicama tragično nastradalih ili bili na sahrani ubijenoj deci! SAMO SEBE ŠTITE