VLADIMIR KECMANOVIĆ PRETIO RODITELJU IZ ODELJENJA ĆERKE DA ĆE MU ODUZETI DETE! Kostina sestra MALTRETIRALA učenike u školi, isplivali novi ŠOK detalji iz porodice dečaka-monstruma!!

Autor:

Hronika

19.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o ponašanju Kecmanovića, Kostin otac pretio roditeljima po školi, sestra maltretirala učenike.

VLADIMIR KECMANOVIĆ PRETIO RODITELJU IZ ODELJENJA ĆERKE DA ĆE MU ODUZETI DETE! Kostina sestra MALTRETIRALA učenike u školi, isplivali novi ŠOK detalji iz porodice dečaka-monstruma!!

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

U postupku koji se vodi protiv porodice Kecmanović, Miljane i Vladimira, roditelja dečaka-ubice Koste Kecmanovića, roditelji nedužnih žrtava izneli su niz detalja i činjenica koji ukazuju na to da je masovni ubica odrastao u disfunkcionalnoj porodici, a kako je rekao Zoran Marinović, otac ubijene Katarine Martinović, problemi su se javljali i sa Kostinom sestrom.

- Predistorija ovog događaja sa Kecmanovićima je da je otac jednom roditelju iz odeljenja njihove ćerke pretio polugama moći i da će mu oduzeti dete. To se desilo kada je taj čovek reagovao rekavši da ćerka Kecmanovića ne može da bude predsednik razreda njegove ćerke jer je i lično nju maltretirala. To je napisao u viber grupi, ali su svi ignorisali poruku - ispričao je Martinović. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Kako je dalje Zoran Martinović naveo, sve to se dogodilo 2022. godine kada su njegova ćerka i ćerka Kecmanovića pohađale četvrti razred. Istakao je da se Vladimir Kecmanović ponašao nadobudno ističući svoj status moćnog lekara, kao i da je vršio pritisak na okruženje sprovodeći samovolju u očiglednoj nameri da svoju decu istakne u prvi plan, prvo sina, a potom i ćerku. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

Takođe, rekao je da je saznao da je Kosta za promenu smene naveo razlog da se oseća zanemareno i zapostavljeno u odeljenju u kom je proveo šest godina.

- Zašto se onda tim protiv nasilja i psiholog nisu time bavili. Iz svih spisa i snimaka iz istrage vidim da u toj porodici nije postojala nikakva emotivna povezanost. Ćerka je u svom odeljenju imala probleme, pokazivala je različita lica. Pred odraslima je bila tiha i gledala u pod, a pred decom... - ispričali su roditelji Kecmanovićevih žrtava dopunjavajući se međusobno.

Kako smo već ranije pisali, kružile su i glasine o mešanju roditelja Koste i njegove sestre u poslovanje škole od čije direktorke je zahtevao poseban tretman za svoju decu. Godinu ili dve pred masakr sina Miljana Kecmanović se prijavila za savet roditelja kao predstavnik odeljenje svog mlađeg deteta, devojčice koja je tri godine mlađa od Koste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Tanja

19.02.2024 15:34

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu umislili da mogu šta god....prete,samoživo,zločin ih ne zanima njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu. Oni hoće da budu i sad van zakona da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 70 20
Denis

19.02.2024 19:17

@Tanja - Ti pod svaki članak pišeš jednako i spominješ iste destinacije, daj promeni to malo...

Odgovori 32 41
Aca

19.02.2024 19:32

@Denis - A sto tebi to smeta? Da li te Kecmanovici placaju da kritikujes one koji osudjuju masovnog ubicu i one koji su to od njega napravili?

Odgovori 59 25
Miloš

19.02.2024 23:02

@Aca - Smeta čiveku zato što pišeš gluposti. Ovo je preveliko delo da bi se moglo zataškati, plus i roditelji žrtava nisu bez uticaja. Mali ostaje u ludnici do kraja đivota, roditelji sa ćerkom će vrv moći da se "izvuku" posle nekog vremena i zbrišu.

Odgovori 26 14