BAHATI VOZAČ BMW! Evo koje je sve prekršaje ovaj Beograđanin učinio!

Autor: M.B.

Hronika

19.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač iz Beograda pod istragom zbog saobraćajnih prekršaja u Užicu.

BAHATI VOZAČ BMW! Evo koje je sve prekršaje ovaj Beograđanin učinio!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Saobraćajna policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su podneli prekršajnu prijavu protiv vozača iz Beograda, starog 54 godine, zbog niza saobraćajnih prekršaja koje je počinio vozeći "BMW". Vozač je privučen pažnji zbog svoje neodgovorne vožnje koja je ugrozila druge učesnike u saobraćaju.

Kako su saopštili iz MUP-a, vozač je prvo primetio zbog prekoračenja dozvoljene brzine, a zatim su utvrđeni i drugi prekršaji poput nepropisnog preticanja i nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

-Njega je zaustavio presretač dok je u Čajetini vozio "bmv" brzinom od 140,2 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 60, dok se na Zlatiboru kretao brzinom od 125,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 80. Takođe, ovaj vozač je u mestu Smiljanski Zakosi pretekao putničko vozilo na mestu gde je to zabranjeno, a zatim je u mestu Vodice vozio brzinom od 161,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 60 i na taj način učinio prekršaj nasilnička vožnja-piše u saopštenju PU Užice.

Vozaču je u hitnom prekršajnom postupku izrečena kazna rada u javnom interesu od 240 sati, što predstavlja jednu od najtežih kazni za prekršaje u saobraćaju. Osim rada u javnom interesu, vozač mora da plati novčanu kaznu od 220.000 dinara, što je izuzetno visok iznos novca. Pored toga, vozač je kažnjen sa 25 kaznenih poena, što može značajno uticati na njegovu vozačku dozvolu. Dodatno, izrečena mu je i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od jedne godine, što će značajno ograničiti njegovu slobodu kretanja i uticati na svakodnevni život.


Rigorozne kazne za ozbiljne prekršaje

Osim ovih visokih kazni, vozaču je izrečena i novčana kazna od 40.000 dinara za druga dva prekršaja, uz devet kaznenih poena. Ovo jasno pokazuje da su prekršaji vozača bili ozbiljni i da je pravosudni sistem odlučio da ih kazni na odgovarajući način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading