AUTOMATSKU PUŠKU DRŽAO NA HAUBI OD KOLA! Muškarac uhapšen zbog nelegalne proizvodnje oružja!

Autor: M.B.

Hronika

19.02.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac u Šidu zbog nedozvoljene proizvodnje oružja.

AUTOMATSKU PUŠKU DRŽAO NA HAUBI OD KOLA!  Muškarac uhapšen zbog nelegalne proizvodnje oružja!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu uhapsili su N. T. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. N. T. je priveden nadležnom tužilaštvu, gde je sproveden dalji postupak.

Pronalazak ilegalne proizvodnje oružja

U okviru akcije, policija je pronašla ilegalnu proizvodnju oružja i eksplozivnih materija u posedu osumnjičenog. Ova situacija predstavlja ozbiljan bezbednosni rizik za lokalnu zajednicu i zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

-Kako se sumnja, on je na haubu svog automobila koji je parkirao ispred jednog ugostiteljskog objekta, stavio automatsku pušku- navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova


Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Ova odluka omogućava tužilaštvu da sprovede dalju istragu i da prikupi potrebne dokaze u vezi sa predmetom.
 

Podsetimo, 

Policija u Vranju je podnela krivične prijave protiv dvojice muškaraca starosti 41 i 40 godina zbog sumnje da su izazvali požar u dvorištu vulkanizerske radnje. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti i izazvao brzu reakciju nadležnih organa.


Sumnja se da su izazvali požar

Prema informacijama koje su saopštili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, postoji osnovana sumnja da su ova dvojica muškaraca izvršila krivično delo izazivanja opšte opasnosti u saizvršilaštvu. Ova situacija je izazvala ozbiljnu zabrinutost među lokalnim stanovništvom, posebno zbog rizika od širenja požara na okolne objekte i ugrožavanja bezbednosti građana.

- Sumnja se da je 11. februara stariji osumnjičeni, sa kojim je u društvu bio i četrdesetogodišnji muškarac, najpre polomio staklo na prozoru jedne vulkanizerske radnje u Vranju, a potom ubacio zapaljivu tečnost i zapalio unutrašnjost lokala - saopštila je policija.

Kako su naveli u vatrenoj stihiji koja je brzo ugašena nije bilo povređenih, a policija je pronašla osumnjičene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading