PIJAN DIVLJAO PO DVORIŠTU, PA U VAZDUH ISPALIO NEKOLIKO METAKA: Muškarcu (35) produžen pritvor, a evo kolika ga kazna čeka!

Autor:

Hronika

11.03.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim toga, on je istog dana takođe u alkoholisanom stanju u svojoj kući držao municiju i delove oružja i to dva metka kalibra 7,65 mm kao i jedan okvir u kome su se nalazili meci.

PIJAN DIVLJAO PO DVORIŠTU, PA U VAZDUH ISPALIO NEKOLIKO METAKA: Muškarcu (35) produžen pritvor, a evo kolika ga kazna čeka!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Zbog postojanja opravdane sumnje da je muškarac (35) izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, kao i krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja eksplozivnih materija, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se prema okrivljenom produži pritvor, s obzirom da postoji osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u slučaju boravka na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Naime, on je dana 15.12.2023. godine u Novom Beogradu u alkoholisanom stanju u dvorištu kuće, opšte opasnim sredstvom izazvao opasnost po život i telo ljudi i to upotrebom vatrenog oružja tako što je iz pištolja NN marke ispalio više hitaca u vazduh.

Osim toga, on je istog dana takođe u alkoholisanom stanju u svojoj kući držao municiju i delove oružja i to dva metka kalibra 7,65 mm kao i jedan okvir u kome su se nalazili meci.

Odredbom je propisano da će izvršilac ovog krivičnog dela biti kažnjen kaznom zatvora u trajanju od dve do deset godina dok je takođe Krivičnim zakonikom propisano da će učinilac krivičnog dela biti kažnjen kaznom zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina kao i novčanom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading