UMESTO HRANE ZA ŽIVOTINJE, U PET ŠOPU PRONAĐENA DROGA: Pripadnici MUP zaplenili više od 2 kilograma marihuane i kokaina!

Autor:

Hronika

11.03.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće poznato nakon saslušanja privedenog muškarca.

UMESTO HRANE ZA ŽIVOTINJE, U PET ŠOPU PRONAĐENA DROGA: Pripadnici MUP zaplenili više od 2 kilograma marihuane i kokaina!

Foto: Shutterstock

Inspektori Uprave kriminalističke policije, pripadnici četvrtog odeljenja za borbu protiv droga, zaplenili su jutros oko dva kilograma marihuane i manju količinu kokaina i uhapsili jednog mladića u Obrenovcu.

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori Odeljenja za borbu protiv droga su nakon dobrog operativnog rada dobili informaciju da se u jednoj pet-šop radnji u centru Obrenovca nalazi droga.

Ubrzo je organizovana akcija i zaplenjeno je oko dva kilograma marihuane, manja količina kokaina kao i vagica za precizno merenje.

- Tom prilikom uhapšen je muškarac kod koga je droga nađena. Pretresom kuće i radnje za prodaju hrane za kućne ljubimce nađena je droga - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće poznato nakon saslušanja privedenog muškarca.

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana dogodio se sličan slučaj, kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenose beogradski mediji.

U Šapcu je uhapšen dvadesetogodišnji M. R. zbog sumnje da je posedovao narkotike. Policija je pretragom njegovog stana i vozila pronašla oko 64,5 grama marihuane, kao i 31 gram kokaina. Zanimljivo je napomenuti da je kod osumnjičenog pronađena i vagica za precizno merenje.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading