UHAPŠENI ZBOG TEŠKE KRAĐE, PA KAD JE POLICIJA PRETRESLA STAN IMALA I ŠTA DA VIDI! Evo šta su lopovi uradili!

Autor:

Hronika

11.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi provalili u kuću i ukrali oko 117.000 evra.

UHAPŠENI ZBOG TEŠKE KRAĐE, PA KAD JE POLICIJA PRETRESLA STAN IMALA I ŠTA DA VIDI! Evo šta su lopovi uradili!

Foto: Shutterstock

Policija u Zrenjaninu, u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici, uspešno je rasvetlila slučaj teške krađe u Novom Bečeju. Uhapšeni su M. D. (32) i N. T. (20) iz okoline Subotice, a sumnja se da su zajedno sa V. P. (23) provalili u kuću i ukrali oko 117.000 evra. V. P. se već nalazi u zatvoru zbog drugog krivičnog dela.

Privedeni osumnjičeni sa oružjem i drogom

Policija je prilikom pretresa stana N. T. pronašla pištolj i oko 27 grama marihuane, što je dovelo do sumnje da je u pitanju i krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćenog držanja opojnih droga.

M. D. je zadržan do 48 časova i biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju, dok je N. T. priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor N. T. do 30 dana.

Ovo hapšenje predstavlja važan korak u rasvetljavanju teških krađa na ovom području i pokazuje odlučnost policije u borbi protiv kriminala. S obzirom na to da je osumnjičeni V. P. već bio u zatvoru zbog drugog krivičnog dela, ova situacija ukazuje na ozbiljnost problema kriminala u Subotici i okolini.

Podsetimo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu  uhapsili su I. N. (42) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađene supstance i oprema

Policija je,  pretresom stana osumnjičenog, pronašla amfetamin, marihuanu i  jednu digitalnu vagu za precizno merenje.

Određeno zadržavanje

I. N.  je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading