NIZ NELOGIČNOSTI U SLUČAJU ZBOG KOG JE CELA SRBIJA U ŠOKU: Kako su se Lav i Martina zaista prezivali? IMALI ODVOJENE SAHRANE, a svima je JEDNA STVAR ČUDNA!

Autor:

Hronika

10.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na grobu bila samo flaša alkoholnog pića.

NIZ NELOGIČNOSTI U SLUČAJU ZBOG KOG JE CELA SRBIJA U ŠOKU: Kako su se Lav i Martina zaista prezivali? IMALI ODVOJENE SAHRANE, a svima je JEDNA STVAR ČUDNA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Pre četiri dana je na groblju u Bačkom Petrovcu sahranjena Martina Petrović Suvajdžić (23), i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava. 

Podsetimo, Lav Petrović Suvajdžić (25) sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu, a on je, ono što je zanimljivo, sahranjen samo sa prezimenom Petrović, što navodi na pitanje zbog čega je došlo do toga. 

Takođe, njegov grob ostao je bez ikakvog obeležja, a radnici pogrebnog preduzeća samo su spustili kovčeg u raku. Na grobu stoji samo oznaka parcele 81a.

Jedina osoba koja se prišunjala grobu bila je njegov deda, a naši reporteri uspeli su da razgovaraju sa njim.

- Roditelji su mu u lošem stanju, ne mogu od sramote da hodaju - kazao je deda i dodao da oni nisu ni znali da je Lav bio u sekti i da su u potpunom šoku nakon te informacije.

KOBNI DAN

Naime, roditelji su dečake (stare jednu i 3 godine) najverovatnije otrovali otrovom za korov u kući koju su iznajmljivali u Petrovaradinu, a potom skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook, Wikipedia

 

 

Dosadašnje informacije ukazuju na to da je otac, Lav Petrović Suvajdžić, otrovao decu, kao i da je on uveo Martinu u sektu i bio opsednut ritualima i kultovima.

PRIJATELJICE PRIMETILE DA JE MARTINA BILA ČUDNA

- Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je pre nekoliko dana na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

- Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Sektaški simboli u kući

Podsećanja radi, meštani Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, govorili su i da je ona bila vesela devojka koja je bila privržena porodici, ali se promenila nakon što je upoznala Lava.

Policija je u kući gde su pronađena tela dečaka na zidovima pronašla egipatske simbole zagrobnog života, a navodno su i zidovi bili obojeni u crno. 

Prijatelj Lava Petrovića Suvajdžića rekao je za naš medij da mu je pominjao sektu "Devet krugova satane", kao i da je bio član i da ga "ona čuva".

TOKSIKOLOZI ZBUNJENI

Kako je stigao prvi toksikološki nalaz tela ubijene dece, mediji su objavili da su toksikolozi zbunjeni rezultatima.

Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - ispričao je izvor medija upoznat sa istragom.

Shodno svemu navedenom, i prema svim dosadašnjim informacijama, veruje se da je Lav Matinu nagovorio da uđe, ili je uvukao u kandže sekte, čemu svedoče sve nformacije koje smo juče dobili na groblju.

U prilog tome, svedoči i činjenica da nije sahranjen sa suprugom i decom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading