LAVOV TELEFON KRIJE MRAČNU TAJNU! Neko od članova SEKTE kojoj je pripadao NAGOVORIO GA da posluša SATANU i izvrši stravičan zločin!?!

Autor:

Hronika

08.03.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavova oproštajna poruka izaziva brojna pitanja.

LAVOV TELEFON KRIJE MRAČNU TAJNU! Neko od članova SEKTE kojoj je pripadao NAGOVORIO GA da posluša SATANU i izvrši stravičan zločin!?!

Foto: Facebook, Shutterstock

Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet... Ovo je Lav Petrović Suvajdžić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) otrovao decu, sinove Arosa (3) i Ehosa, pa tela prekrio belim čaršafom, nakon čega su se supružnici zajedno bacili u smrt, skočivši sa solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke! Lavova oproštajna poruka, koju je zapisao pre samoubistva, izazvala je veliku pažnju javnosti. U njoj je Lav najavio svoj odlazak iz ovog sveta, ostavljajući iza sebe mnoga pitanja.

Nakon ovog tragičnog događaja, javila se sumnja da je Lav možda bio pod uticajem nekog ekstremnog faktora, poput pripadnika sekte. Nadležni organi preuzeli su Lavov telefon radi detaljne analize kako bi otkrili moguće tragove ili kontakte koji bi dali odgovore na pitanja koja su ostala otvorena.

Istražuju se poruke, pozivi, kao i da li je neko od pripadnika sekte čiji je navodno bio član uticao na njega i odluku da izvrši ovakav zločin.

Podsetimo, prema ekslukzivnim saznanjima Republike, danas je rodbina Lava Petrovića Suvajdžića koji je otrovao svoju decu, pa izvršio samoubistvo sa suprugom Martinom skočivši sa solitera, došla u Institut za sudsku medicinu kako bi preuzeli njegovo telo. Nakon tragičnog događaja, porodica je odlučila da stupi u kontakt sa nadležnim institucijama kako bi saznala više o okolnostima njegove smrti i proceduri vezanoj za preuzimanje tela.

Nepoznato vreme i dan sahrane

Iako se porodica obratila nadležnim organima, još uvek nije poznato kada će biti obavljena sahrana preminulog Lava.Njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić, sahranjena je pod devojačkim prezimenom Kukučkov što ukazuje da njena porodica nije podržavala njihov brak. U njenom rodnom mestu niko ne spominje njenog supruga Lava.Takođe, njihovo dvoje male dece sahranjeni su sa majkom u Bačkom Petrovcu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading