BAKA I DEKA PRVI PUT VIDELI UNUKA U KOVČEGU! Potresne scene sa sahrane Martine, Arosa i Ehosa u Bačkom Petrovcu: Sa mezimicom nisu bili u kontaktu ZBOG LAVA I SEKTE!

Autor:

Hronika

07.03.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina i deca ispraćena su na večni počinak uz hor "Tapke".

BAKA I DEKA PRVI PUT VIDELI UNUKA U KOVČEGU! Potresne scene sa sahrane Martine, Arosa i Ehosa u Bačkom Petrovcu: Sa mezimicom nisu bili u kontaktu ZBOG LAVA I SEKTE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Martina Petrović Suvajdžić sahranjena je u sredu na lokalnom grolju u Bačkom Petrovcu zajedno sa svoja dva sina Arosom i Ehosom, koji su imali samo jednu i tri godine. Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukučkova.

Iako se u prvi mah govorilo da su roditelji ravnodušno prihvatili činjenicu da im se dete bacilo sa zgrade, jučerašnje scene na groblju u njenom rodnom mestu bile su veoma potresne i tužne.

Roditelji Vladimir i Mihaela i njohova mlađa deca sve vreme su bili zagrljeni i očajni od tuge, a majka se jedva držala na nogama kada su joj ćerku i unuke prekrivali zemljom.

Kad su podigli dva mala bela sanduka sa dečacima, ubijenom braćom kojoj su roditelji sektaši oduzeli život, čuli su se glasni jecaji, javili su naši reporteri.

Bili u zavadi zbog Lava

Inače, da tragedija bude još veća, roditelji su sa Martinom izgubili kontakt još 2020. godine kada se, posle srednješkole, udala za Lava u Novom Sadu, a porodice nisu podržavale njihove izbore.

Baka i deka su prvi put videli svog mlađeg unuka u kovčegu,budući da su nam komšije potvrdile da ona 4 godine nije dolazila i nije komunicirala sa porodicom, a da su tek nakon tragedije i saznali da se drugi put porodila.

Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Takođe, kako smo već pisali, susedi Martine i njene porodice komentarisali su na društvenim mrežama da je prekretnica u njenom ponašanju upravo bilo poznanstvo sa Lavom.

Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Podsećamo, pretpostavlja se da su Martina i Lav Petrović sUvajdžioć bili pripadnici sekte Devet krugova satane, te da su prvo otrovali svoju decu, a potom zajedno skočili u sigurnu smrt sa najvišeg solitera u Novom Sadu.

BONSU VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana Janiš

09.03.2024 06:19

Zašto kukanje kada nisu dali vezu?Grehovi predaka, ispitati postupke predaka!

Odgovori 3 27