SANDUK MAJKE U SREDINI, DEČIJI SA JEDNE I DRUGE STRANE! Martina i deca sahranjeni u Bačkom Petrovcu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

06.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jecaji su odjekivali grobljem u Bačkom Petrovcu, najveća žal je za prerano preminulim mališanima.

SANDUK MAJKE U SREDINI, DEČIJI SA JEDNE I DRUGE STRANE! Martina i deca sahranjeni u Bačkom Petrovcu! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Roditelji i brat gledaju u jednu tačku ispred sebe i pognutih glava slušaju molitvu na opelu Martini Petrović Suvajdžić i njenoj deci danas na groblju u Bačkom Petrovcu.

 

Iznad rake Martinini mama, tata, mlađi brat i sestra i bake. Mamu za ruku neprestano drži devojčica, njeno najmlađe dete. Prvo su spustili Martinu, pa zatim starijeg sina, i na kraju mlađeg. Baka se pridržava za unuka, a svi netremice gledaju u sanduke koje "guta" crna zemlja. 

Opelo Martini koja je skočila sa suprugom Lavom sa solitera u novosadskom naselju Liman 2 i deci koju su prethodno otrovali fungicidom počelo je u 14 sati na lokalnom groblju, a ona i njena dva sina sahranjeni su nešto pre 15 časova.

- Zakoni su božiji, a mi se pitamo šta je smisao. Bog vidi - rekao je, između ostalog sveštenik koji je držao odvojeno opelo za Martinu i tada dopusta prisutnima da sede, a kada se obratio mrtvoj deci, tražio je da svi ustanu.

 

 

Muž i žena krenuli protiv Boga - dodao je sveštenik.

"Proklete sekte"

Potresna je bila i scena kojoj smo prisustvovali, kada je jedna od prijateljica porodice zavapila kroz suze:

Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele.

Podsećanja radi, Martina i njen suprug Lav Suvajdžić skočili su usubotu sa najviše zgrade u Novom Sadu, a veruje se da su prethodno otrovali svoju decu. Navodno, oni su bili u sekti Devet krugova satane, što je potvrdilo i nekoliko meštana njenog rodnog mesta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading