LAVA KAO DA JE SATANA POSLAO NA ZEMLJU! Evo šta se do sada zna o monstrumu!

Autor: Republika/N. V.

Hronika

07.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Lavu se jedva zna nekoliko informacija.

LAVA KAO DA JE SATANA POSLAO NA ZEMLJU! Evo šta se do sada zna o monstrumu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

I posle sahrane Martine Petrović Suvajdžić (23) i njenih sinčića Arosa (1) i Ehosa (3) u Bačkom Petrovcu među pitanjima koja su ostala bez odgovora je i ko je bio njen muž i otac dece Lav, glavni krivac za tragediju koja se zbila 1. marta u Petrovaradinu i Novom Sadu.

Živeo je kao duh o kome su njegovi poznanici znali samo ponešto, ali niko nije uspeo da mu priđe toliko da bi mogao da sastavi njegovu kompletnu biografiju.

Neka saznanja su i protivrečna. Kao da su se oni koji su pristali da govore o njemu takmičili u tome da otkriju neki zanimljiv detalj, čak i ako su ga čuli iz "treće ruke".

Tako ga je jedan poznanik opisao kao visokog mladića koji je nosio bradu i malo dužu kosu.

- Radio je prodavnici u Veterniku, bio je pristojan i tu je šarmirao Martinu koja se odmah zaljubila u njega - kazao je ovaj izvor.

Mediji su preneli i izjavu njegovog prijatelja koji kaže da je Lav kratko radio u servisu za pranje tepiha.

- Nije se dugo zadržao na tom poslu, a šta posle bilo, ne znam - naveo je on.

Jedan od najinteresantnijih priloga biografiji ubice i samoubice je i svedočenje "dobro obaveštenog izvora" o tome da je Lav jedno vreme boravio u Americi i tamo odlično naučio engleski jezik.

Govorio ga je sa američkim akcentom - kaže on.

Neki Martinini poznanici naveli su da su čuli da ga je ona upoznala na fakultetu i da je odmah buknula ljubav između njih.

- Ona je bila normalna, vesela devojka dok ga nije upoznala. Tad se sve promenilo. Posle venčanja na kome nisu bili ni njeni ni njegovi roditelji, bila je zadužena da brine o deci i radi po kući. Branio joj je da se druži i izlazi - ispričala je njena nekadašnja prijateljica.

Za Lava je napisano i da je bio u sukobu s roditeljima i da je na svoje prezime dodao bakino - Suvajdžić da bi prikrio poreklo, a roditeljima poslao poruku.

Muzičar Nikola Čubrilo kratko je odgovorio novinarima portala Republika da ga je poznavao s fakulteta, i da je dobro znao i njegovu sestru i roditelje. Lav mu je bio producent na prvom albumu.

Na internetu se može naći samo podatak da je Lav sarađivao sa hevi-metalcima u Novom Sadu.

Više izvora potvrdilo je da je pripadao satanističkoj sekti. Sobu je iscrtao egipatskim simbolima zagrobnog života. Navodno je u debele sveske unosio lične poruke satani.
Njegova porodica je navodno iz Vranja, ali ni tamo novinari nisu našli nikakav trag. Na sahrani Martine i dece moglo se čuti da su se oni preselili u "Beograd ili Novi Sad".

Lava nema na društvenim mrežama. Posle tragičnog događaja nijedna njegova čitulja nije osvanula na portalima i u novinama.

- Kao da je duh satane sišao na Zemlju i nevidljiv šeta među nama - procedio je kroz zube na prekjučerašnjoj sahrani u Bačkom Petrovcu jedan prijatelj porodice Kukučkov. Pod tim, devojačkim prezimenom Martina je s decom sahranjena.

Jedna smrt otkrila drugu

U petak oko 22 sata Lav i Martina skočili su u smrt sa 17. sprata solitera u Limanu 2. Kad ih policija identifikovala, inspektori su na adresi u Petrovaradinu gde su Lav i Martina boravili u iznajmljoj kući, zetekli jeziv prizor, tela dva mališana. Nezvanično se saznaje da su navjverovatnije istog dana njihova deca otrovana fungicidom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pitanje

10.03.2024 19:56

Kako je on u 18 godina bio producent Nikoli Čubriču za njegov prvi album i kako oni mogu da se znaju sa fakulteta kad Čubrilo ima 60 godina?

Nije bio generacija

10.03.2024 20:02

Oni nisu približnih godina, kako je Lav mogao sa 18 već da bude muzički producent?

Odgovori 10 2