OTKRIVAMO! PORODICA LAVA, SATANISTE IZ NOVOG SADA DOŠLA PO NJEGOVO TELO! Danima niko nije hteo da sahrani oca i muža iz pakla!

Autor:

Hronika

08.03.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato vreme sahrane.

OTKRIVAMO! PORODICA LAVA, SATANISTE IZ NOVOG SADA DOŠLA PO NJEGOVO TELO! Danima niko nije hteo da sahrani oca i muža iz pakla!

Foto: Shutterstock, Republika.rs,printskrin/instagram/192_rs

Prema ekslukzivnim saznanjima Republike, danas je rodbina Lava Petrovića Suvajdžića koji je otrovao svoju decu, pa izvršio samoubistvo sa suprugom Martinom skočivši sa solitera, došla u Institut za sudsku medicinu kako bi preuzeli njegovo telo. Nakon tragičnog događaja, porodica je odlučila da stupi u kontakt sa nadležnim institucijama kako bi saznala više o okolnostima njegove smrti i proceduri vezanoj za preuzimanje tela.

Nepoznato vreme i dan sahrane

Iako se porodica obratila nadležnim organima, još uvek nije poznato kada će biti obavljena sahrana preminulog Lava.Njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić, sahranjena je pod devojačkim prezimenom Kukučkov što ukazuje da njena porodica nije podržavala njihov brak. U njenom rodnom mestu niko ne spominje njenog supruga Lava.Takođe, njihovo dvoje male dece sahranjeni su sa majkom u Bačkom Petrovcu.

- Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Podsetimo, mladi bračni par izvršio je samoubistvo skokom sa solitera u Petrovaradinu, dok su mrtva otrovana deca ležala u krevetima prekrivena čaršavima u kući koju su iznajmljivali u Petrovaradinu. Sumnja se da su Lav Petrović Suvajdžić i njegova žena Martina Petrović Suvajdžić bili pripadnici neke sekte koja je zapravo i uticala na ovu njihovu odluku. U njihovoj kući pronađeni su na zidovima egipatski simboli, koji predstvaljaju veru u zagrobni život.Veruje se da je Lav otrovao decu i uvukao Martinu u sektu, jer je bio opsednut ritualima i kultovima.

Naime, da je par bio opčinjen mitologijom svedoči i činjenica da su deci dali mitološka imena, Naime, jedan od dečaka zvao se  Aros Petrović Suvajdžić, a drugi  Ehos Petrović Suvajdžić. 

Ime "Aro" takođe dolazi iz hebrejskog jezika i znači "kovčeg". Ovde već možemo zaključiti da su njihova imena drevna, kao i sa posebnim značenjima.Osobe sa ovim imenom ostavljaju jak utisak na ljude i često se ističu svojim karakterom i stavovima.

Aro - Kovčeg 
 
Hebrejsko poreklo imena "Aro" koje znači "kovčeg" može ukazivati na duboku simboliku. Kovčeg se često povezuje sa tajnama, dragocenostima ili čak sa duhovnim blagom. Osobe sa ovim imenom možda nose sa sobom tajanstvenu i dragocenu unutrašnjost, koja često iznenađuje druge. 

Aros moze znaciti upliv u kovčeg odnosno u zagrobni život. 

Ethos - Karakter i verovanja 

Takođe, postoji i zanimljiva asocijacija na grčku reč "Ethos", koja označava karakter i vodeća verovanja u zajednici, sekti, ideologiji života, ali i balans između strasti i opreza.

Stari Grci su koristili ovu reč kako bi opisali moć muzike i njeno dejstvo na emocije, moral i ponašanje, što opet možemo da povežemo sa ubicom i samoubicom Lavom koji se bavio muzikom.Roditelji ubice i samoubice su očigledno sa namerom dali svojoj deci ovakva imena i izbacili slovo "T" kako bi u društvu bilo prihvatljivije i lakše za pisanje.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
123

08.03.2024 18:16

Interesantno je da nikom nije palo na pamet da je starije dete uzelo samo taj otrov, dalo mlađem detetu takođe. Roditelji pronašli decu u tom stanju i ubili se zbog toga?

Odgovori 19 3