SLUČAJ OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Lav sahranjen BEZ OBELEŽJA, ni grobari nisu znali KO JE POKOJNIK: Detalji sahrane muškarca koji je NAJVEROVATNIJE ZBOG SEKTE ženu i decu poslao u smrt!

Autor:

Hronika

10.03.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je naložilo dodatne pretrage kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

SLUČAJ OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Lav sahranjen BEZ OBELEŽJA, ni grobari nisu znali KO JE POKOJNIK: Detalji sahrane muškarca koji je NAJVEROVATNIJE ZBOG SEKTE ženu i decu poslao u smrt!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Juče je, u tajnosti i bez prisustva porodice, Lav P. S. sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu. Sahranjen je bez opela i ikakvog obeležja, a grob je ostao skromno uređen, bez ikakvih cveća. Samo jedan porodični prijatelj i grobari su prisustvovali sahrani, dok se niko od Lavovih bližnjih, osim dede, nije pojavio.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 


Sumnjive okolnosti i tajanstveni život

Lav je izvršio samoubistvo zajedno sa svojom suprugom Martinom, a njihova deca su pronađena mrtva u kući u Petrovaradinu. Istraga je otkrila da su u njihovom stanu pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, kao i simboli odvajanja od kolektiva, što je podstaklo spekulacije o njihovom eventualnom povezanosti sa opasnom sektom. Lav je bio opsednut teorijama zavere, a živeo je kao duh, udaljen od većine ljudi.

Sumnjive supstance u telima dece

Toksikološke analize tela Lavovih sinova još nisu završene, a istražitelji pokušavaju da utvrde da li je njihova smrt bila namerna ili slučajna posledica upotrebe određenih supstanci. Tužilaštvo je naložilo dodatne pretrage kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

 

 


Porodična tragedija i krajnje tajanstveni životni put

Lav je, prema rečima poznanika, bio osobenjak koji nije imao širok krug prijatelja. Opsednut teorijama zavere, živeo je povučeno i izbegavao kontakt sa ljudima van svog posla. Spekuliše se da je bio u sukobu sa roditeljima i da je Martinu izolovao od njene porodice i prijatelja. Njegov tajanstveni životni put i dalje intrigira javnost, a malo je poznato o njegovim aktivnostima pre tragičnog događaja.
Republika

Foto: Shutterstock, Republika.rs,printskrin/instagram/192_rs

 

 

- Bio je opsednut teorijama zavere, to je posebno bilo izraženo u vreme korone - kaže Lavov poznanik. - Uopšte nije verovao našem državnom zdravstvenom sistemu, ali ne znam iz kog razloga. U slučaju neke bolesti, on i Martina su odlazili u privatne ordinacije, a koliko znam, i decu su vodili kod privatnog lekara.

Tragična smrt Lava P. S-a ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a njegov tajanstveni životni put dodatno intrigira javnost. Istraga će nastaviti da otkriva nove detalje o ovom potresnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
a sta je sa

10.03.2024 08:56

njegovim roditeljima, pa jako su cudni ili zele da se zastite i distanciraju od svega..jer verovatno imaju ugled...to je je tuzno ko god i sta god da je uradio, pa on je njihovo dete...ipak u toj porodici nesto debelo nije stimalo ko zna od kada

necije dete

17.03.2024 23:17

I on je nekad bio beba.To sto je bio poremecen nebi trebalo da menja odnos roditelj dete