SA ŽENOM SLAVIO GODIŠNJICU, A ONDA REŠIO DA LIKVIDIRA SUPARNIKA! Pojavljuju se sve jeziviji detalji ubistva poznatog Rumljanina Zorana Obradovića!

Autor:

Hronika

09.03.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova supruga B.S., veruje se, bila je u ljubavnoj vezi sa Obradovićem, što je i motivisalo ubicu da ga najpre prebije u njegovoj kući, a posle i udavi.

SA ŽENOM SLAVIO GODIŠNJICU, A ONDA REŠIO DA LIKVIDIRA SUPARNIKA! Pojavljuju se sve jeziviji detalji ubistva poznatog Rumljanina Zorana Obradovića!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook, Privatna arhiva

Veludin S. (50) iz Iriga, osumnjičen da je ubio Zorana Obradovića u Rumi, nedavno je proslavio godišnjicu braka sa svojom suprugom B. S, sa kojom je u braku od 14. februara 2021. i zbog koje je navodno i surovo likvidirao žrtvu.

Njegova supruga B.S., veruje se, bila je u ljubavnoj vezi sa Obradovićem, što je i motivisalo ubicu da ga najpre prebije u njegovoj kući, a posle i udavi.


Zoran Obradović, vlasnik popularnog kafića "Flojd" u Rumi i odgajivač vrsnih dobermana, ubijen je između 3. i 4. marta. Obducenti Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu su otkrili jezive detalje vezane za njegovu smrt - telo žrtve je imalo višestruke povrede i prelome, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti. Kao zvanični uzrok smrti Rumljanina navedeno je davljenje.


Postoji sumnja da je Veludin S. odlučio da počini zločin zbog verovanja da je njegova supruga, B. S, bila u ljubavnoj vezi sa Zoranom Obradovićem. Tokom policijskog uviđaja otkriveno je da je iz dvorišta žrtve nestao njen automobil BMW, a pored Veludina S, krivičnu prijavu zbog prikrivanja je dobio i muškarac (43) iz Sremskih Karlovaca kod koga je ukradeno vozilo i završilo.

Inače, osumnjičeni za brutalno ubistvo Zorana Obradovića (68) u Rumi, Veludin S. (50) imao je zajednički Fejsbuk profil sa svojom suprugom B. S. Na svim fotografijama oni deluju zaljubljeno, najsmejani su i grle se i ljube.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading