EVO ŠTA SU RADILI UBICA I NJEGOVA ŽENA PRE NEGO ŠTO JE ON ISKASAPIO NJENOG LJUBAVNIKA ZORANA! Pogledajte kako ljubi FATALNA PLAVUŠA, zbog koje je došlo do ZLOČINA u Rumi!(FOTO)

Autor:

Hronika

08.03.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svim objavljenim fotografijama a Fejsbuku supružnici su zagrljeni i na licima im je osmeh.

EVO ŠTA SU RADILI UBICA I NJEGOVA ŽENA PRE NEGO ŠTO JE ON ISKASAPIO NJENOG LJUBAVNIKA ZORANA! Pogledajte kako ljubi FATALNA PLAVUŠA, zbog koje je došlo do ZLOČINA u Rumi!(FOTO)

Foto: Facebook

Osumnjičeni za brutalno ubistvo Zorana Obradovića (68) u Rumi, Veludin S. (50) imao je zajednički Fejsbuk profil sa svojom suprugom B. S., zbog kojeg je navodno i likvidirao Obradovića.

Kako se sumnja, motiv ubistva je žena, i to Veludinova, koja je bila u vezi i sa ubijenim Obradovićem.

Na svim objavljenim fotografijama a Fejsbuku supružnici su zagrljeni i na licima im je osmeh, prenosi 24sedam.

Republika

Foto: Facebook

Veludin S. sa ženom pre zločina

 

Obradović je pronađen mrtav između 3. i 4. marta, a njegovo telo otkrio je sin kada je došao da ga obiđe jer mu se danima nije javljao. Prema informacijama policije, iz dvorišta je nestao automobil BMW, dok je u kući pronađena krvava bejzbol palica. Obdukcija tela otkrila je jezive povrede, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a kao zvanični uzrok smrti navedeno je davljenje.

Republika

Foto: Facebook

Veludin S. sa ženom

 

Ubrzo nakon otkrivanja zločina, osumnjičeni Veludin S. je uhapšen pod sumnjom da je umešan u ovaj zločin. Prema navodima, motiv za ubistvo mogao bi biti povezan sa navodnom preljubom ubičine žene sa Obradovićem. Pored Veludina S., muškarac iz Sremskih Karlovaca dobio je krivičnu prijavu zbog prikrivanja, jer je navodno preuzeo BMW nakon zločina.

Zoran Obradović bio je uzgajivač visokorangiranih dobermana. Takođe, u njegovom vlasništvu bio je popularni rumski kafić "Flojd", koji je bio samo nekoliko metara udaljen od njegove kuće, a koji je navodno skoro prodao.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading