OVO JE UBICA IZ RUME? Osumnjičen da je Zorana davio i krvnički ga tukao do smrti! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veludin S. osumnjičen je za ubistvo Zorana Obradovića iz Rume.

OVO JE UBICA IZ RUME? Osumnjičen da je Zorana davio i krvnički ga tukao do smrti! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Zoran o., Veludin S.

Zoran Obradović (68) iz Rume ubijen je u svojoj porodičnoj kući na svirep način, a zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo uhapšen je Veludin S. (49) iz Iriga.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Osumnjičeni za ubistvo Zorana Obradovića iz Rume

Takođe, osumnjičeni se tereti da je ukrao žrtvin automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremski Karlovaca. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, tokom kojih će biti priveden tužilaštvu uz krivičnu prijavu. 

Inače, obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

Primećene su povrede na rukama i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je naneo pas, doberman. U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a pronađena je i bejzbol palica sa tragovima crvene boje nalik na krv.

Republika

Foto: Facebook

Zoran Obradović ubijen

Zoranovo telo je pronađeno pre dva dana u kući u kojoj je živeo, a meštani Rume su šokirani zločinom koji se dogodio. Inače, ubijeni je bio vlasnik kafića ''Flojd'', koji je prodao pre šest godina, nakon čega je otvorio uzgajivačnicu pasa i posao mu je dobro išao. Prema rečima sina, ubijeni muškarac je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana.

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija nastavlja intenzivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. Detalji istrage i motiv osumnjičenog za ubistvo još se utvrđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading