OGLASIO SE MUP POVODOM UBISTVA ZORANA OBRADOVIĆA! Neviđeni HOROR u Rumi, krivična prijava protiv još jednog muškarca, A EVO I ZAŠTO!

Autor:

Hronika

08.03.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu ubijenog konstatovane su višestruke povrede i prelome, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a očito je da je posle brutalnog batinanja udavljen.

OGLASIO SE MUP POVODOM UBISTVA ZORANA OBRADOVIĆA! Neviđeni HOROR u Rumi, krivična prijava protiv još jednog muškarca, A EVO I ZAŠTO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili V. S. (49) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo nad šezdesetsedmogodišnjim muškarcem Zoranom Obradovićem u njegovoj kući u Rumi, saopšteno je u MUP-u.

Osumnjičeni se tereti da je nakon ubistva ukrao žrtvin automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremskih Karlovaca, koji će takođe biti podvrgnut krivičnom gonjenju zbog prikrivanja.


Komšije ubijenog Zorana iz Rume su šokirane ovim tragičnim događajem. Poslednji put su ga videli u subotu i primetili su da se naglo promenio, postao je nervozan, ali nisu znali šta mu se tačno desilo. Ovo ubistvo je ostavilo dubok trag u zajednici, a istraga je i dalje u toku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, tokom kojih će biti priveden tužilaštvu uz krivičnu prijavu. Policija nastavlja sa istragom ovog slučaja teškog ubistva, dok zajednica traži odgovore i pravdu za Zorana iz Rume.

Inače, obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

Inače, na telu ubijenog konstatovane su višestruke povrede i prelome, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a očito je da je posle brutalnog batinanja udavljen.

Takođe, primećene su povrede na rukama i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je naneo pas. U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a pronađena je i bejzbol palica sa tragovima crvene boje nalik na krv.

Zoranovo telo je, inače, pronašao sin.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading