POLOMILI MU VILICU, NOS I REBRA, PA GA UDAVILI! Šokantni detalji ubistva Zorana iz Rume! Osim mrtvog oca, SIN u kući zatekao JEDNU JEZIVU STVAR!

Autor:

Hronika

08.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

POLOMILI MU VILICU, NOS I REBRA, PA GA UDAVILI! Šokantni detalji ubistva Zorana iz Rume! Osim mrtvog oca, SIN u kući zatekao JEDNU JEZIVU STVAR!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Uprava kriminalističke policije u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici uspela je da identifikuje i uhapsi osumnjičenog za ubistvo Zorana Obradovića, poznatog kao Gusak iz Rume. Ovaj tragični događaj potresao je lokalnu zajednicu, a hapšenje osumnjičenog predstavlja značajan korak ka rasvetljavanju ovog slučaja.

Prema rečima sina ubijenog Zorana, on je pozvao policiju nakon pošto je pronašao telo oca u njegovoj kući. Telo je pronađeno na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas rase doberman. U sobi su primećeni tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.

Prema rečima sina, Zoran je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana. Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.


Obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

Takođe, primećene su povrede na rukama i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je naneo pas. U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a pronađena je i bejzbol palica sa tragovima crvene boje nalik na krv.


U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija nastavlja intenzivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. Detalji istrage i motiv osumnjičenog za ubistvo još se utvrđuju, a hapšenje osumnjičenog predstavlja važan korak ka pravdi za tragično nastradalog Zorana Obradovića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading