ZORAN IZ RUME PRETUČEN NASMRT U SVOJOJ KUĆI: Ovo su najnoviji detalji zločina - ubica mu naneo jezive povrede po telu!

Autor:

Hronika

07.03.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je preuzela istragu, a tragovi borbe i krv su izuzeti i poslati na veštačenje.

ZORAN IZ RUME PRETUČEN NASMRT U SVOJOJ KUĆI: Ovo su najnoviji detalji zločina - ubica mu naneo jezive povrede po telu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

U Ulici Marka Oreškovića u centru Rume, 68-godišnji Zoran Obradović izgubio je život u svojoj kući pre dva dana. Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je pretučen do smrti, a tragovi borbe i krv u kući ukazuju na nasilnu scenu zločina.

Poznavanje napadača

Prema prvim saznanjima iz istrage, Zoran je bio upoznat sa osobom koja mu je nanela smrtonosne povrede i navodno mu je dozvolio ulazak u svoj dom. Ipak, nešto se moralo desiti da bi došlo do tako tragičnog ishoda. Motiv ubistva još nije jasan, ali komšije spekulišu da je možda reč o novčanim pitanjima.

Spekulacije komšija

Komšije ubijenog Obradovića opisuju ga kao divnog i druželjubivog čoveka, ali su primetili da se u poslednje vreme povukao i prestao da se javlja. Prodaja lokala i automobila, kako se spekuliše, možda su povezani sa motivom zločina.

U toku je istraga

Policija je preuzela istragu, a tragovi borbe i krv su izuzeti i poslati na veštačenje. U međuvremenu, komšije su izrazile šok i tugu zbog tragičnog gubitka Zorana Obradovića, ističući da će ga pamtiti kao divnog čoveka.

Novi detalji istrage

Prema novim informacijama, policija je izvršila pretres prostorija koje je Zoran Obradović koristio, u potrazi za tragovima koji bi mogli da pomognu u rešavanju ovog slučaja. Takođe, istražitelji su razgovarali sa Zoranovim prijateljima i poznanicima kako bi prikupili sve dostupne informacije o njegovim poslednjim aktivnostima i mogućim sukobima sa drugim osobama.


Kako istraga napreduje, javnost sa nestrpljenjem očekuje da sazna više detalja o ovom tragičnom događaju koji je potresao zajednicu u Rumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading