NAJNOVIJI DETALJI MONSTRUMA KOJI JE PRESUDIO ZORANU IZ RUME: Doselio se u Irig zbog ženidbe, a sad se tereti za ubistvo!

Autor:

Hronika

08.03.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Zorana Obradovića ranije živeo u Austriji.

NAJNOVIJI DETALJI MONSTRUMA KOJI JE PRESUDIO ZORANU IZ RUME: Doselio se u Irig zbog ženidbe, a sad se tereti za ubistvo!

Foto: Privatna arhiva

Zoran o., Veludin S.

Veludin S. (49) iz Iriga koji je na svirep način ubio Zorana Obradovića (68) iz Rume živeo je do 2020. godine u Austriji. On se doselio u Irig da bi se oženio svojom suprugom B.S. sa kojom ima malu ćerkicu od tri godine. Za sada nije poznato kako su se on i B.S. upoznali i da li se preselio u Srbiju zbog ljubavi. Kako nezvanično saznajemo Veludin S. imao je još dve emotivne veze u Austriji pre ove.

Ono što je poznato jeste da je ubica često posećivao Rumu u kojoj je na monstruozni način ubio Zorana Obradovića koji je imao odgajivačnicu pasa "Black iron warrior".

Žrtva ovog zlodela, Zoran Obradović  je kako kažu komšije bio dobro finansijski situiran i neko ko nije iz kriminalnih priča.

Podsetimo, osumnjičeni se tereti da ubistvo, kao i da je ukrao žrtvin automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremski Karlovaca. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, tokom kojih će biti priveden tužilaštvu uz krivičnu prijavu. 

Inače, obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

Primećene su povrede na rukama i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je naneo pas, doberman. U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a pronađena je i bejzbol palica sa tragovima crvene boje nalik na krv.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

08.03.2024 14:44

Uvek bio sitan prevaratn i poznat ko pi@ko paćenik