SAMO ĆE GA GROBARI ZATRPATI BEZ IGDE IKOGA: Ubica i samoubica iz Novog Sada će biti sahranjen bez porodice i prijatelja!

Autor:

Hronika

08.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda na osnovu punomoćja koje su im dali roditelji ubice i samoubice iz Novog Sada.

SAMO ĆE GA GROBARI ZATRPATI BEZ IGDE IKOGA: Ubica i samoubica iz Novog Sada će biti sahranjen bez porodice i prijatelja!

Foto: Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić i Martina Petrović Suvajdžić su odlučili da okončaju svoje živote skokom sa solitera u Novom Sadu, nakon što su zajedno ubili svoja dva sina. Ova tragična priča je šokirala javnost, a detalji oko sahrane dodatno su potresli ljude.

Kako je nezvanično saznaje Republika, sahrana Lava Petrovića Suvajdžića će se održati sutra na Novom groblju u Beogradu, ali će biti bez pratnje. To znači da konkretno vreme nije određeno, a porodica neće prisustvovati sahrani. Umesto toga, uprava Novog groblja će obaviti sahranjivanje.

Telo je preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda na osnovu punomoćja koje su im dali roditelji ubice i samoubice iz Novog Sada.

Martina Petrović Suvajdžić, koja je zajedno sa Lavom skočila sa solitera, sahranjena je 6. marta u rodnom Bačkom Petrovcu. Sahranjena je po slovačkim običajima, pod devojačkim prezimenom.

Sumnja se da su Lav i Martina izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, a obdukcija je pokazala da su dečaci otrovani.

Postoji sumnja da su roditelji bili pripadnici sekte, što je potvrđeno kada je policija upala u njihov iznajmljeni stan u Petrovaradinu. Tamo su zatekli motivima egipatske mitologije i slike zagrobnog života.


Iako je obdukcija pokazala da su dečaci otrovani, još uvek se ne može sa sigurnošću tvrditi da li je do njihove smrti došlo slučajno ili su ih roditelji namerno ubili. Dodatna ispitivanja se sprovode kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, dok javnost sa strepnjom i nevericom prati ovu potresnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IPAK

08.03.2024 22:24

on je njihovo dete...ma kakav bio i sta uradio...da toliko u i oni od njega odaljeni da nece prisustovati pokpu svog izgubljenog sina...da li su ucinili nesto da ga vrate pre otudjenja...