POZNATO KADA I GDE ĆE LAV BITI SAHRANJEN: Sa suprugom ubio decu, pa zajedno skočili sa solitera zbog sekte!

Autor:

Hronika

08.03.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda.

POZNATO KADA I GDE ĆE LAV BITI SAHRANJEN: Sa suprugom ubio decu, pa zajedno skočili sa solitera zbog sekte!

Foto: Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić koji je sa svojom suprugom Martinom ubio svoja dva sina, a potom zajedno skočili sa solitera u Novom Sadu.

Kako Republika nezvanično saznaje sahrana će se održati sutra (09.03.) na Novom groblju u Beogradu. Kako smo saznali sahrana će se održati bez pratnje, što znači da konkretno vreme ne postoji. Na sahrani neće prisustvovati porodica, već će Lava sahraniti uprava Novog groblja u Beogradu.

Telo je, kako saznajemo, preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda, na osnovo punomoćja koje su mu dali roditelji ubice i samoubice iz Novog Sada. 

Martina Petrović Suvajdžić (23), koja je zajedno sa svojim suprugom Lavom Petrovićem Suvajdžićem (25) skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu pošto su ubili dvoje zajedničke dece, sahranjena je 6.marta sa mališanima u rodnom Bačkom Petrovcu.

Martina je sahranjena po slovačkim običajima, pod devojačkim prezimenom.

Sumnja se, inače, da su Martina i Lav izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, starih jednu i tri godine, a potom se, držeći se za ruke, bacili sa solitera u Novom Sadu.

Obdukcija je pokazala da su mališani otrovani, ali niko sa sigurnošću još ne govori da li je do njihove smrti došlo slučajno ili su ih roditelji namerno ubili. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti.

Veruje se da su Marina i Lav bili pripadnici sekte, jer policija kada je upala u njihov iznajmljeni stan u Petrovaradinu, pošto su oni identifikovani posle pada sa solitera, imali su šta i da vide. Osim što su zatekli tela dva mala dečaka na krevetima, pokrivena čaršafima, cela kuća bila je u crnom i u motivima egipatske mitologije i slika zagrobnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading