NE VERUJE U BOGA, A SAHRANJUJE SE NA ZADUŠNICE? Lava sutra zakopavaju RADNICI, niko od porodice i prijatelja ne dolazi!

Autor:

Hronika

08.03.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahrani neće prisustvovati porodica, već će Lava sahraniti uprava Novog groblja u Beogradu.

NE VERUJE U BOGA, A SAHRANJUJE SE NA ZADUŠNICE? Lava sutra zakopavaju RADNICI, niko od porodice i prijatelja ne dolazi!

Foto: Aleksandar Nalbantjan, pixabay.com

Kako je Republika već pisala, sahrana Lava Petrovića Suvajdžića će se održati sutra (09.03.) na Novom groblju u Beogradu. Kako smo saznali sahrana će se održati bez pratnje, što znači da konkretno vreme ne postoji.

Na sahrani neće prisustvovati porodica, već će Lava sahraniti uprava Novog groblja u Beogradu.

A kako pravoslavni običaji nalažu sutra, na Zadušnce, porodica i prijatelji dolaze na groblje da se pomole za pokoj duše pokojnima i da se pomole da nađu večni mr.

U Srbiji postoji tradicija obeležavanja zadušnica kao dana sećanja na pokojne, kao i običaj da se na taj dan posećuju grobovi i pale sveće za preminule. Međutim, konfuzija može nastati kada osoba koja nije vernik ili ne veruje u Boga, bude sahranjena baš na dan zadušnica.

Telo je, kako saznajemo, preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda, na osnovo punomoćja koje su mu dali roditelji ubice i samoubice iz Novog Sada. 

Martina Petrović Suvajdžić (23), koja je zajedno sa svojim suprugom Lavom Petrovićem Suvajdžićem (25) skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu pošto su ubili dvoje zajedničke dece, sahranjena je 6.marta sa mališanima u rodnom Bačkom Petrovcu.

Martina je sahranjena po slovačkim običajima, pod devojačkim prezimenom.

Sumnja se, inače, da su Martina i Lav izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, starih jednu i tri godine, a potom se, držeći se za ruke, bacili sa solitera u Novom Sadu.

Obdukcija je pokazala da su mališani otrovani, ali niko sa sigurnošću još ne govori da li je do njihove smrti došlo slučajno ili su ih roditelji namerno ubili. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Jana

08.03.2024 17:27

Sve je misteriozno oko tog čoveka: roditelja nigde nema, u rasporedu sahrana ga nema, ko zna i kako se zove...

a ko je

08.03.2024 22:27

jeste cudno, ni slika ni ime..ni roditelji...sticem utisak da je ipak dete nekih vidjenijih ljudi,,,i da se zato sve drzi pod misterijom...a sa druge strane tuzno, jer ma ko i kakv da je bio..njihovo je dte

Tuzno

08.03.2024 23:01

Mnogo je tuzno i to kako je ziveo i to kako ce biti sahranjen,bez igde ikoga svoga

Bgd

09.03.2024 06:30

Zasto se ovaj monstrum iz N. Sada sahranjuje u Bgd, i to na Novom groblju?!!! To je zatvoreno groblje, tamo ne mogu da se sahranjuju ni ljudi iz centra koji teritorijalno pripadaju tom groblju?