TOKSIKOLOGE ZBUNILI REZULTATI OBDUKCIJE: Lav zbog nje morao da podnese žrtvu "večnog života" i da UBIJE SVOJU DECU

Autor:

Hronika

05.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je upravo Lav prvo ubio sinove, a zatim sa suprugom skočio sa 17. sprata solitera u Novom Sadu.

TOKSIKOLOGE ZBUNILI REZULTATI OBDUKCIJE: Lav zbog nje morao da podnese žrtvu "večnog života" i da UBIJE SVOJU DECU

Foto: Republika, Facebook

Uz duboku tugu i nevericu, stanovnici Bačkog Petrovca pripremaju se za sahranu Martine Petrović Suvajdžić (23) i njenih dvojice sinova, od jedne i tri godine. Prvi toksikološki rezultati obdukcije mališana pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti. Patolozi i toksikolozi, međutim, ističu da još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno, te se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti.

Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - ispričao je izvor upoznat sa istragom.


Izvor Kurira otkriva da je Lav (25), suprug Martine, bio izmanipulisani pojedinac koji je bio potpuno opčinjen satanističkim obredima, verovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad "večnog života". Sumnja se da je upravo Lav prvo ubio sinove, a zatim sa suprugom skočio sa 17. sprata solitera u Novom Sadu.

Lav je bio potpuno opčinjen satanističkim obredima, verovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad "večnog života". Zbog toga se sumnja da je on uvukao Martinu u kandže sekte - kaže sagovornik.

Ovo je izazvalo šok i nevericu u zajednici, budući da nije bilo prethodnih prijava protiv Martine i Lava u evidenciji Centra za socijalni rad, kao ni informacija o tome da li su roditelji vodili decu kod lekara ili su bili vakcinisani.

- Nema, takođe, ni informacija da li su roditelji vodili decu kod lekara i da li su mališani bili vakcinisani - navodi Kurira.


Dodatno, izvor ističe da se sumnja da je Lav uvukao Martinu u kandže sekte, te da su najbizarnija verovanja o večnom životu i žrtvi bila glavni faktor u ovom tragičnom događaju. Ova saznanja dodatno bude interesovanje javnosti i postavljaju pitanja o uticaju sekti na pojedince i njihove porodice.

Na dan sahrane, Bački Petrovac je preplavljen tugom i nevericom. Stanovnici će se zajedno oprostiti od Martine i njenih sinova, dok istražitelji nastavljaju sa radom na otkrivanju istine o ovom tragičnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading