OGLASIO SE ADVOKAT MUŽA NESTALE ANE! Objasnio zašto njegov klijent nije otišao u Španiju da traži SUPRUGU: David ne zna...

Autor:

Hronika

20.02.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Padovic navodi da je njegov klijent bio u kontaktu sa španskim vlastima.

OGLASIO SE ADVOKAT MUŽA NESTALE ANE! Objasnio zašto njegov klijent nije otišao u Španiju da traži SUPRUGU: David ne zna...

Foto: Društvene mreže

Skoro tri nedelje prošlo je otkako je Ana Knežević (40) misteriozno nestala u Španiji, u koju se odselila u decembru prošle godine nakon stresnog rastanka od supruga Srbina Davida Kneževića.

Ana Knežević je poslednji put viđena 2. februara oko 22 sata ispred vrata stana koji je iznajmljivala u luksuznom delu Madrida, a 3. februara je sa njenog broja stigla čudna poruka njenoj najboljoj drugarici Sani, u kojoj se navodi da je "upoznala divnog čoveka na ulici i da ide sa njim nekoliko dana van grada".

Od tada više niko nije čuo ni video Anu.

Njena prijateljica Sana ispričala je za Telegraf.rs da su Ana i David letos odlučili da se raziđu, što je Ana teško podnela, zbog čega je i odlučila da ode za Španiju i izmesti se od svega. Istakla je i da nije bilo u pitanju porodično nasilje ili išta slično, već da David i Ana jednostavno više nisu funkcionisali.

Kada je Ana nestala, Sana se čula sa njenim bivšim mužem i, prema njenim rečima, dogovarali su se da zajedno odu u Madrid da traže Anu. Iako je Sana otišla, David u Španiju nikad nije došao već je navodno, bar prema Saninim rečima, otišao u Beograd.

Oglasio se Davidov advokat

David sve ovo vreme nije bio dostupan za komentar, a sada se oglasio njegov advokat Ken Padovic, koji je rekao da je tragedija ovo što se događa.

- Ne mogu ni da zamislim kako je Aninoj porodici, prijateljima... Ono što mogu da kažem jeste da je moj klijent takođe veoma zabrinut zbog svega - rekao je Padovic.

Advokat navodi da David nije "nestao" i da sada živi u Srbiji, a da je njegova supruga Ana, sa kojom se pre više meseci rastao, otišla za Španiju, gde je i nestala.

- Moj klijent nema prijatelje u Španiji, nema rođake u Španiji, niti tamo poseduje bilo kakve nekretnine. Takođe, on ne govori španski jezik. Tako da, ako se od njega očekuje da iznenada odleti u zemlju u kojoj nije bio i da tamo nešto pokuša da uradi ne zvuči baš produktivno - rekao je advokat.

Padovic navodi da je njegov klijent bio u kontaktu sa španskim vlastima.

- Razgovarao je sa policijom u Španiji nekoliko puta, a ja sam u kontaktu sa FBI ovde u SAD i dao sam im do znanja da smo tu i voljni da pomognemo na bilo koji način - dodaje advokat.

David je, prema rečima Padovica, dao brojne španskoj policiji brojne informacije o Ani, poput one o kreditnim karticama, te da je ponudio i da angažuje advokata u Španiji i učini sve što bi moglo da pomogne vlastima da pronađu Anu.

Advokat je još jednom pokušao da "opravda" to što David nije lično otputovao u Španiju da se uključi u potragu za Anom.

- To je veoma lična stvar. Njih dvoje su bili razdvojeni već gotovo četiri meseca, zajedno su radili na tome da prodaju zajedničku imovinu. Ne postoji loš razvod, razvod samo iziskuje advokate i to je legalan proces, ali oni nisu ni unajmili advokate. Štaviše, pregovarali su o tome da uzmu jednog advokata koji bi se pobrinuo za razvod - tvrdi Padovic.

- Ja znam da je grozno što je ona nestala i moj klijent je veoma zabrinut zbog toga. Ali on je pružio svu pomoć vlastima koje tragaju za njom. Ne znam da li je realno očekivati da otputuje u zemlju, čiji jezik ne zna, gde nema gde da odsedne, i da tako na bolji način pomogne u istrazi koja već uveliko u toku - rekao je advokat.

Padovic je potvrdio da su Davida kontaktirali brojni mediji i da su zajedno odlučili da je najbolje da ne daje izjave za medije, već da nastavi da pomaže španskim vlastima da pronađu Anu.

- Ovaj lažni narativ da je njihov razvod bio težak doveo je do toga da smo morali da se oglasimo i objasnimo da ništa od toga nije istina. Ovo je tragična situacija i nadamo se da će Anu što pre naći. Moj klijent nema nikakve veze sa njenim nestankom i nisu čak ni bili u istoj zemlji - rekao je advokat.

Padovic je dodao da je David njemu objasnio da su on i Ana odlučili da se razvedu jer im više nije išlo.

- Bili su u braku gotovo 13 godina, vodili su zajedno veoma uspešan posao i uspešni su finansijski. Prilikom svakog razvoda treba da razdelite imovinu. Oni su u dogovoru odlučili da prodaju zajedničku imovinu, i u pitanju je bila zajednička odluka - rekao je advokat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading