PREMINUO POZNATI SRPSKI ADVOKAT: Tomislav Višnjić umro nakon kraće bolesti

Autor:

Vesti

17.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je ostavio značajan trag u pravnoj oblasti, posebno kroz svoje angažovanje pred Haškim tribunalom.

PREMINUO POZNATI SRPSKI ADVOKAT: Tomislav Višnjić umro nakon kraće bolesti

Foto: RTS/printscreen

Advokat Tomislav Višnjić preminuo je sinoć u Beogradu u 64. godini nakon kraće bolesti, javlja RTS. Višnjić je bio poznat po svom bogatom iskustvu u Hagu, gde je bio angažovan u nekoliko predmeta pred Haškim tribunalom. On je bio branilac Miroslava Tadića, Radislava Krstića, Predraga Banovića, Dragoljuba Ojdanića i Milana Lukića.

Tomislav Višnjić je ostavio značajan trag u pravnoj oblasti, posebno kroz svoje angažovanje pred Haškim tribunalom. Bio je poznat po svojoj stručnosti i predanosti pružanju pravne pomoći svojim klijentima.

Pored svoje advokatske karijere, Tomislav Višnjić je bio aktivno uključen u kasački sport. Smatran je jednim od najangažovanijih članova Kasačkog saveza Srbije. Njegova strast prema konjima se ogledala kroz odgajanje konja u svojoj ergeli, koji su se takmičili po hipodromima širom Evrope.

Tomislav Višnjić biće sahranjen u utorak u 14 časova na Novom groblju u Beogradu. Ova vest je potresla mnoge u pravnoj i sportskoj zajednici, a njegovo nasleđe će sigurno ostati duboko ukorenjeno u oblastima u kojima je delovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading