LAŽNI HIRURG SAVA KOJI JE UNAKAZIO MNOGO ŽENA PROMENIO LIČNI OPIS! Smršao preko 100 kilograma

Autor:

Hronika

17.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava Knežević - Od nadrilekara do savetnika za mršavljenje

LAŽNI HIRURG SAVA KOJI JE UNAKAZIO MNOGO ŽENA PROMENIO LIČNI OPIS! Smršao preko 100 kilograma

Foto: printskrin



Sava Knežević, zajedno sa svojom majkom Danijelom, bio je u centru skandala pre tri godine kada je otkriveno da nema fakultetsku diplomu koja je neophodna za obavljanje posla koji je obavljao, a još gore, predstavljao se kao lekar. Njih dvoje su optuženi za nadrilekarstvo, pri čemu se Sava sumnjiči da je osakatio desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični hirurg, a imao je i ordinaciju usred centra Beograda.

Lažno predstavljanje i reklamiranje

Poznate ličnosti poput folk pevača Darka Lazića, bivše rijaliti učesnice Jelene Krunić, kao i Aleksandre Subotić i njene majke Ljube Pantović, reklamirale su Savu na društvenim mrežama i čak snimale reklame za njega u zamenu za besplatan tretman. Međutim, mnoge od njih su kasnije izrazile šok i razočaranje kada su saznale istinu o Savinom lažnom predstavljanju. Aleksandra Subotić je izjavila da je bila besna zbog nezadovoljstva tretmanom hijaluronom, dok je njena drugarica čak završila sa jakim opekotinama zbog hemijskog pilinga koji joj je uradio.

Novi početak i savetovanje o mršavljenju

Nakon ovog skandala, Sava je promenio svoj lični opis, smršao preko 100 kilograma i sada se bavi savetovanjem o ishrani i mršavljenju, kao i reklamiranjem proizvoda za mršavljenje. Ovaj preokret u njegovom životu izazvao je znatiželju javnosti i postavlja se pitanje da li je moguće da osoba koja je bila umešana u skandal kao što je nadrilekarstvo sada može biti savetnik za zdrav način života.


Sava Knežević je prošao kroz dramatičnu transformaciju, od optuženog nadrilekara do savetnika za mršavljenje. Njegova priča je podsetnik na to kako život može da se promeni, ali i na važnost provere kvalifikacija i stručnosti pre nego što se poveri sopstveno zdravlje i lepota u ruke nekoga.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading